Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Előadásaink látogatásával kapcsolatos tájékoztató

Előadásaink látogatásával kapcsolatos tájékoztató2021. 05. 31.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a Vörösmarty Színház előadásai (beleértve a Nyári Színházi rendezvényeket is) a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet szerint a következő biztonsági intézkedések betartása mellett látogathatók.

Tovább olvasom

Különleges helyszínen A Pál utcai fiúk!2021. 05. 31.

A hirtelen nyakunkba szakadó nyár ezúttal olyan élményt kínál, amely az egész család szórakoztatását szolgálja. Az ókori római romok között, a Gorsium Régészeti Park Hadrianus színpadán elevenedik meg a Grund. 

Tovább olvasom
Különleges helyszínen A Pál utcai fiúk!
Lezajlott a Fame casting döntője – Törd meg a csendet! UPDATE: íme a nyertesek!

Lezajlott a Fame casting döntője – Törd meg a csendet! UPDATE: íme a nyertesek!2021. 05. 26.

Május 16-án lezajlott a Fame casting döntője. A szigorú zsűrinek 34 továbbjutó közül kellett kiválasztania azt a 22 táncost és énekest, akik részt vehetnek az előadás létrehozásában.

Tovább olvasom

Törd meg a csendet! - lezajlott a casting második fordulója2021. 05. 14.

Alig zajlott le Fame-castingunk második fordulója, máris nyakunkon a döntő, ahol kiderül, hogy kik azok, akik részt vehetnek a produkció létrejöttében. A második forduló összefoglalóját május 15-én, szombaton 19:40-től nézhetik meg a Fehérvár Tv műsorán.

Tovább olvasom
Törd meg a csendet! - lezajlott a casting második fordulója
Köszönetünket fejeztük ki a mentősöknek

Köszönetünket fejeztük ki a mentősöknek2021. 05. 10.

A Mentők Napja alkalmából május 10-én megköszöntük az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezetének Fejér megyei mentődolgozóinak azt az emberfeletti munkát, amelyet értünk tesznek nap mint nap, különösen a járványhelyzet idején.

Tovább olvasom

Felújítás és nyári színház - amire már régóta vágytál2021. 05. 07.

Komédiák, bohózatok, visszatérő színésznő, szerelem, mámor, Grund és stand up, "Mert ehhez van kedvünk". Idén nyáron a Vörösmarty Színház négy helyszínen várja közönségét. JEGYVÁSÁRLÁS >>

Tovább olvasom
Felújítás és nyári színház - amire már régóta vágytál
A kórháznál is szerenádoztak művészeink Anyák napján

A kórháznál is szerenádoztak művészeink Anyák napján2021. 05. 05.

Idén Anyák napján a Vörösmarty Színház művészei buszba szálltak, hogy a várost járva örvendeztessék meg az édesanyákat, és a nőnapi megmozdulást pótolva, az összes hölgyet. Váradi Eszter Sára, Varga Gabriella és Keller János színes dalcsokorral készült.

Tovább olvasom

Ismét megtörték a csendet2021. 05. 03.

Vasárnap 21 kiválasztott részvételével folytatódott a Vörösmarty Színház Fame-castingja. A válogatóhoz ezúttal a Fehérvár Tv stábja is csatlakozott, május 8-án, 19:40-kor ugyanis egy egyórás műsorban lehet majd visszanézni a versenyzőket. Online itt követhető >>

Tovább olvasom
Ismét megtörték a csendet
Anyáknapi dalcsokor - nemcsak édesanyáknak

Anyáknapi dalcsokor - nemcsak édesanyáknak2021. 04. 30.

Anyák napján a Vörösmarty Színház művészei, Váradi Eszter Sára, Varga Gabriella és Keller János színes dalcsokorral készül, nem csak az édesanyáknak. A járványhelyzet miatt ugyanis hiába készült társulatunk a nőnapi köszöntésre, ez meghiúsult. Most azonban úgy tűnik, nincs akadálya annak, hogy köszöntsük az édesanyákat, és minden nőt.

Tovább olvasom