Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Sokat tanult Páger Antaltól, példaképének tekinti a makói színészt2021. 09. 01.

A testvére is színész lett, de egymástól függetlenül építették fel karrierjüket – most pedig már lányáért, Katáért is izgul, amikor színpadon áll. Gáspár Sándor, a Páger-színészdíj egyetlen Csongrád-Csanád megyei kitüntetettje a napokban Makón járt egy pódiumbeszélgetés vendégeként. A Délmagyar cikke.

Tovább olvasom

Nem dől össze a világ, ha kimondjuk azt, ami van - Varga Lili interjú2021. 08. 31.

Varga Lili 2016 óta a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja, legalábbis hivatalosan, hiszen már korábban is számos emlékezetes alakítása volt a teátrumban. Igazi színésznő alkat, a kifejezés legnemesebb értelmében, miközben két lábbal a földön jár, legalábbis úgy tűnik. De, hogy mi a valóság, arra a színésznő egy meleg nyári napon engedett betekintést nyerni…

Tovább olvasom

Lelkesen vágtak bele az új formációba a színészek2021. 08. 06.

Különleges formáció jött létre a járványidőszak alatt a Vörösmarty Színházban. Belső zenekar alakult a falak között, de nem csak a saját szórakoztatásukra. 

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

A film.hu podcastjának vendége: Kiss Diána Magdolna2021. 06. 18.

A filmhu készített beszélgetést Kiss Diána Magdolnával akivel botrányos szerepekről, elutasításokról, babonából hazavitt kellékekről és meztelenségről is szó esett. A podcastot a cikk végén találják.

Tovább olvasom

Trokán Péter vallomása: „Nem ciki belátni, ha valami nem megy”2021. 05. 27.

Trokán Péter, társulatunk tagja fejtette ki véleményét arról, hogy egyre több idős ember válik átverés áldozatává. A színművész a Civilút Alapítvány mellé állt, hogy minél többekhez eljuthasson a segítség. A Blikk interjúja.

Tovább olvasom

Doktor Keller, regionális önkéntes és oktató2021. 04. 26.

Öt hónapja önkénteskedik a mentőszolgálatnál Keller János, a fehérvári Vörösmarty Színház művésze. A színész novemberben koronavírusos volt, akkor döntötte el, hogy hálát ad a gyógyulásáért, ezért is csatlakozott az Országos Mentőszolgálat veszprémi csapatához. Az fmc-cikke.

Tovább olvasom

Egy órán át faragta a babafejet Kerkay Rita2021. 04. 16.

Egy tévésorozatnak köszönhetően köteleződött el a régi bútorok iránt a Vörösmarty Színház színésznője, aki tavaly rendezőként is bemutatkozott, emellett a képzőművészet is közel áll hozzá. Most egy kissé más vizekre evezett a feol.hu-val.

Tovább olvasom

Mint amikor a versenylovak megmutatják - Andrássy Máté2021. 04. 15.

Ha nem úgy állnak a csillagok és nem akkor kerül be az SZFE-re, valószínűleg másba kezd, de legalábbis másként. Hogy mennyire fér meg valakiben két teljességet kívánó létforma, a független és a kőszínházi, hogyan lehet mindezt összeegyeztetni, erről is beszélgetett Andrássy Mátéval Vlasics Sarolta - a Revizor interjúja.

Tovább olvasom

„Várom, hogy lehessen virágot ültetni, de a munkát még jobban”2021. 03. 23.

Gáspár Sándor, Kossuth-díjas színművész már 2013 óta a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja, ez alatt az időszak alatt a fővárosban is játszott, de vidéken is vendégszerepelt, így például Veszprémben. A vírus óta jórészt Alsóörsön van, onnan jár be abba a városba, ahol éppen dolga van. Az ecoport-hu újságírója Székesfehérváron találkozott vele, a Rejtő rádiójáték felvétele után…

Tovább olvasom