Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Doktor Keller, regionális önkéntes és oktató2021. 04. 26.

Öt hónapja önkénteskedik a mentőszolgálatnál Keller János, a fehérvári Vörösmarty Színház művésze. A színész novemberben koronavírusos volt, akkor döntötte el, hogy hálát ad a gyógyulásáért, ezért is csatlakozott az Országos Mentőszolgálat veszprémi csapatához. Az fmc-cikke.

Tovább olvasom

Egy órán át faragta a babafejet Kerkay Rita2021. 04. 16.

Egy tévésorozatnak köszönhetően köteleződött el a régi bútorok iránt a Vörösmarty Színház színésznője, aki tavaly rendezőként is bemutatkozott, emellett a képzőművészet is közel áll hozzá. Most egy kissé más vizekre evezett a feol.hu-val.

Tovább olvasom

Mint amikor a versenylovak megmutatják - Andrássy Máté2021. 04. 15.

Ha nem úgy állnak a csillagok és nem akkor kerül be az SZFE-re, valószínűleg másba kezd, de legalábbis másként. Hogy mennyire fér meg valakiben két teljességet kívánó létforma, a független és a kőszínházi, hogyan lehet mindezt összeegyeztetni, erről is beszélgetett Andrássy Mátéval Vlasics Sarolta - a Revizor interjúja.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

„Várom, hogy lehessen virágot ültetni, de a munkát még jobban”2021. 03. 23.

Gáspár Sándor, Kossuth-díjas színművész már 2013 óta a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja, ez alatt az időszak alatt a fővárosban is játszott, de vidéken is vendégszerepelt, így például Veszprémben. A vírus óta jórészt Alsóörsön van, onnan jár be abba a városba, ahol éppen dolga van. Az ecoport-hu újságírója Székesfehérváron találkozott vele, a Rejtő rádiójáték felvétele után…

Tovább olvasom

Kiss Diána Magdolna, a lemezjátszó, a vaslábas és a kék köntös2021. 03. 22.

Csak egy éve él jelenlegi otthonában Kiss Diána Magdolna, a Vörösmarty Színház társulatának tagja. Sok tárgy új körülötte, így érthető, hogy mélyebb kötődések kialakulására nem volt túl sok idő, azonban így is vannak otthonában olyan eszközök, amelyek szép emlékeket hordoznak, és a hétköznapokban is rendkívül hasznosak. A feol.hu interjúja.

Tovább olvasom

A színpadon akár fejen is forog, míg otthon inkább a szőnyegre ül2021. 03. 01.

A feol.hu munkatársa ezúttal Rovó Tamás táncművészt, a Vörösmarty Színház társulatának tagját kérdezte, melyek számára az otthonában és a munkájában azok az eszközök, kiegészítők, amik valamilyen okból közel állnak a szívéhez.

Tovább olvasom

Fotel és fogsor - a feol.hu interjúja Pálya Pompóniával2021. 02. 24.

Valószínűleg mindenki lakásában akad egy olyan bútordarab, egy apró dísztárgy, ami teljessé teszi az összképet, amitől igazán otthonná válik az otthon. Nos, Pálya Pompónia színésznőt, a Vörösmarty Színház társulatának tagját erről is kérdezte a feol.hu. 

Tovább olvasom

Amikor a hóhért akasztják2021. 02. 22.

Kommunikációs munkatársunk ezúttal megtapasztalhatta, hogy milyen, ha ő a riportalany. Fejér-Erdélyi Terézt Kocsis Noémi kérdezte a kézműves világ rejtelmeiről.

Tovább olvasom

A szenvedély apostola - interjú Derzsi Jánossal2021. 02. 01.

Derzsi János színművész, a Vörösmarty Színház tagja, aki szinte minden színházat bejárt - jószerivel egész Magyarországon - sok mindent látott,  de szerinte a fehérvári társulat az ország egyik legjobb társulata. - Érdemes művészünkkel Vakler Lajos készített interjút.
 

Tovább olvasom