Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Fotel és fogsor - a feol.hu interjúja Pálya Pompóniával2021. 02. 24.

Valószínűleg mindenki lakásában akad egy olyan bútordarab, egy apró dísztárgy, ami teljessé teszi az összképet, amitől igazán otthonná válik az otthon. Nos, Pálya Pompónia színésznőt, a Vörösmarty Színház társulatának tagját erről is kérdezte a feol.hu. 

Tovább olvasom

Amikor a hóhért akasztják2021. 02. 22.

Kommunikációs munkatársunk ezúttal megtapasztalhatta, hogy milyen, ha ő a riportalany. Fejér-Erdélyi Terézt Kocsis Noémi kérdezte a kézműves világ rejtelmeiről.

Tovább olvasom

A szenvedély apostola - interjú Derzsi Jánossal2021. 02. 01.

Derzsi János színművész, a Vörösmarty Színház tagja, aki szinte minden színházat bejárt - jószerivel egész Magyarországon - sok mindent látott,  de szerinte a fehérvári társulat az ország egyik legjobb társulata. - Érdemes művészünkkel Vakler Lajos készített interjút.
 

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Tisztán és hűségesen - interjú Imre Krisztiánnal2021. 01. 08.

Imre Krisztián nevével most kezd ismerkedni a színházba járó közönség, miközben a közelmúltban első filmfőszerepén is 'átesett'. A kötelező utakat ő is bejárta, amatőr színház, statisztálás, előbb kisebb, majd egyre nagyobb és komolyabb szerepek. - Krisztiánnal Máthé József készített interjút.

Tovább olvasom

Tiszta forrásból tiszta víz folyik - interjú Juhász Illéssel2021. 01. 06.

Juhász Illést a nagyközönséggel a '90-es évek népszerű sorozata, a Família Kft. ismertette meg. Pályafutása a színházba járók előtt nyitott könyv, de akik csak a tévéből emlékeznek rá, azok nem is tudják, hogy milyen nagyszerű szerepekben dolgozhatott az elmúlt 20 évben. - Illéssel Máthé József készített interjút.

Tovább olvasom

Göröngyös úton jutunk el a csillagokig - interjú Gáspár Sándorral2021. 01. 05.

Ki ne ismerné Gáspár Sándort, a színészt? A kérdés költői, hiszen egy ország zárta szívébe szerepein keresztül, de mégis kicsoda ő? A színfalak mögött rövid interjúján keresztül most egy kicsit jobban megismerhetik a művészt, az embert. Társulatunk tagjával az Ítélet és kegyelem című film forgatásán készített interjút Máthé József "Fiery".

Tovább olvasom

Valami vakmerőség ébredt bennem - interjú Szikora Jánossal2021. 01. 04.

Szikora János idén lett 70 éves, a jelenlegi a kilencedik évada a Vörösmarty Színház igazgatójaként - ennek apropóján készített vele interjút Majer Tamás, a feol.hu munkatársa.

Tovább olvasom

Kozáry Ferenc a feol.hu Színpadán2020. 12. 11.

Új videós sorozatot indít a feol.hu, melynek középpontjában a környezetünkben élő előadók állnak. A FEOL Színpadra elsőként Kozáry Ferenc lép. Az adásban bepillanthatunk színművészünk kézzel írott színház- és filmművészeti egyetemi jegyzetfüzetébe is.

Tovább olvasom

Tóth Ildikó a Sztárstafétában2020. 11. 27.

A Deszkavízió Sztárstaféta című interjúsorozatának legújabb vendége Tóth Ildikó volt. Tőle  Varga Izabella ezt kérdezte: készült-e zakuszka az idén, s ha igen, kaphat-e egy üveggel? Válasz a cikkben.

Tovább olvasom