Pótelőadások

TÁJÉKOZTATÁS A KORONAVÍRUS OKOZTA HELYZETTEL KAPCSOLATOSAN

Az operatív törzs tanácsára a koronavírus miatt a kormány veszélyhelyzetet rendelt el, amelynek értelmében március 12-től nagyszínpadi produkcióink határozatlan ideig elmaradnak!
A 2020. március 11-re a nagyszínpadon meghirdetett Trianon, valamint a Pelikán Fészekben az Éhség produkciók meg lesznek tartva. ❗️
 

Elmaradnak március 12-15. között a Pelikán Fészekbe és a Kozák András Stúdióba meghirdetett előadások. ❗️ 
 
Elmaradt előadásaink esetleges pótlásáról, vagy kompenzációjáról a későbbiek során tájékoztatjuk nézőinket, de most a legfontosabb a koronavírus terjedésének a megelőzése, nézőink és munkatársaink egészségének a megőrzése.
A további tájékoztatásig nézőink türelmét és megértését kérjük!Kedves Nézőink!

Ezen az oldalon tájékoztatjuk önöket elmaradt előadásainkról és azok pótlásáról.

Black Comedy (Bérletszünet) 2020. február 29-ei előadását → 2020. április 11-én A folyón túl Itália c. komédiával pótoljuk. 

A Vörösmarty Színház február 29-ére meghirdetett Black Comedy előadása technikai okok miatt elmarad. Egyeztetési nehézségek miatt ezt az előadásunkat ebben az évadban már nem tudjuk játszani. Nem szeretnénk azonban, hogy színházi élmény nélkül maradjanak, ezért április 11-ére a budapesti Belvárosi Színház, A folyón túl Itália című siker vígjátékát hozzuk el Önöknek parádés szereposztásban. A február 29-re megváltott jegyek az új időpontra és előadásra érvényesek, vagy március 2-ig visszaválthatóak a színház jegypénztárában. Online jegyvásárlás esetében az InterTicket a kapcsolattartó, jegyvásárlóink tőlük kapnak tájékoztatást.

 

Elnézésüket kérjük a változásért, azonban bízunk benne, hogy élménydús színházi estét töltenek nálunk.