Szakmai- és sajtójegyek

Szakmai- és sajtójegy igénylési rend

 

A Vörösmarty Színház fontosnak, hogy előadásait a hazai és nemzetközi színházi szakma és a sajtó munkatársai látogassák.

A színházi szakmában dolgozók számára korlátozott számban 50%-os áron szakmai jegyeket biztosítunk.

Kérjük, hogy jegyigényüket a muveszet-t@vorosmartyszinhaz.hu címen jelezzék legalább három nappal az adott előadás előtt.


A sajtó munkatársai előadásainkat abban az esetben térítésmentesen tekinthetik meg, amennyiben publikálnak róla. A sajtójegyek igénylésében az országos napilapok, tv-k, rádiók és magas látogatottsággal bíró online oldalak munkatársai elsőbbséget élveznek. Az igényeket a kommunikacio@vorosmartyszinhaz.hu e-mail címen tehetik meg a sajtó munkatársai, az adott előadást megelőzően legalább három nappal, jelezve azt is, milyen orgánum képviseletében kérik a jegyet.

A sajtó munkatársaitól az előadás megtekintésétől számított 2 héten belül kérjük, hogy küldjék meg részünkre az előadásról készült anyagukat. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a jövőbeni igényeket visszautasíthatjuk.


A korlátozott számra való tekintettel minden igényre maximum 2 db szakmai / sajtójegyet áll módunkban biztosítani, az esetleges további partner a helynek megfelelő áron nézheti meg az előadást.