Anyáknapi dalcsokor - nemcsak édesanyáknak

2021. 04. 30.

Anyák napján a Vörösmarty Színház művészei, Váradi Eszter Sára, Varga Gabriella és Keller János színes dalcsokorral készül, nem csak az édesanyáknak. A járványhelyzet miatt ugyanis hiába készült társulatunk a nőnapi köszöntésre, ez meghiúsult. Most azonban úgy tűnik, nincs akadálya annak, hogy köszöntsük az édesanyákat, és minden nőt.

Rendhagyó lesz a köszöntés már csak azért is, mert a csapat a Színháztól indulva a székesfehérvári Belvárost járja végig, és azért is, mert a Dalcsokor egy Kívánságkosárból kerül elő. A járókelők tehát nyugodtan kérhetnek a művészektől dalt, sőt erre buzdítjuk is mindnyájukat – természetesen az aktuális járványügyi szabályokat betartva. Az biztos, hogy művészeink színes repertoárral készülnek az operettek, musicalek és táncdalok világából.

Váradi Eszter Sára és Keller János Valentin napon

fotó: Simon Erika

Keller János azt is elárulta, hogy egy-két dalpremierrel is készül, úgyhogy a köszöntések garantáltan különlegesek lesznek. A menet 14 órakor indul útjára a színháztól, és a tervek szerint délután négyre ér vissza ugyanoda.