Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Közönségdíjas vendégelőadás Keller János főszereplésével2022. 06. 30.

Július közepén érkezik Keller János főszereplésével az Árva szörny című kétszereplős pszichodráma. Az előadást áprilisban mutatták be Veszprémben, július 15-16-án és 19-én pedig a Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiójában vendégeskedik.

Tovább olvasom

Bérlethosszabbítás június 30-ig!2022. 06. 27.

Június 30-ig még meghosszabbíthatják a Vörösmarty Színház törzsbérletesei bérletüket, utána pedig szabad a vásár! Érdemes lesz bérletet váltani, hiszen sokszínű, változatos, minden igényt kielégítő műsorral készül az ország egyik leghíresebb társulata. Ősbemutató, Shakespeare, Beatles, operett, és még több zene...

Tovább olvasom

Rendhagyó évadzáró Csókakőn2022. 06. 20.

Rendhagyó évadhoz rendhagyó évadzáró dukál: a Vörösmarty Színház társulata idén mesebeli környezetben, Csókakőn Szili Sándor borospincéjében búcsúztatta az elmúlt színházi évet. A díjazás azonban idén sem maradhatott el: az évad legjobb színésze Varga Lili lett, Varga Mária és Sághy Tamás egy-egy Vörösmarty Gyűrűvel lett gazdagabb, a társulat az évad legjobb nem művészeti állományú dolgozójának Jászai György színpadmestert választotta.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Multiverzum, 7 nap2022. 06. 16.

Bullying, azaz zaklatás. Sajnos manapság nincs olyan gyerek, aki ne hallott volna róla, rosszabb esetben meg is tapasztalta már. Létezik a való világban, fizikai és mentális formában, de ugyanúgy jelen van a cyber-térben is. Erre a jelenségre hívja fel a figyelmet a Vörösmarty Színház maroknyi csapata, Kerkay Rita rendező, Ballér Bianka és Kiss Diána Magdolna színművészek, valamint Lőrincz Zsuzsa foglalkozásvezető, kiegészülve Matkó Tamás zeneszerzővel.

Tovább olvasom

Ítélet és kegyelem a Magyar Mozgókép Fesztiválon2022. 06. 11.

A Magyar Mozgókép Fesztiválon járt Veszprémben június 10-én az Ítélet és kegyelem rendezője és két főszereplője. A film levetítését követően egy remekbeszabott közönségtalálkozón árult el sok-sok kulisszatitkot Szikora János, Gáspár Sándor és Imre Krisztián.

Tovább olvasom

Színház! Szerelem! Szeretem! - íme a 2022/23-as évadunk2022. 06. 03.

Kihirdettük 2022/23-as évadunkat! Ismét változatos, minden igényt kielégítő műsorral készül az ország egyik leghíresebb társulata. Ősbemutató, Shakespeare, Beatles, operett, és még több zene...

Tovább olvasom

Színházi vendéglátás üzemeltetési felhívás2022. 06. 01.

A Vörösmarty Színház pályázatot hirdet színházi vendéglátás üzemeltetésére. Részletek itt.

Tovább olvasom

Fehérváron az Adáshiba2022. 05. 31.

Május 28-án hazai pályán is bemutatkozott a Játékszínnel koprodukcióban készült Adáshiba, mondanunk sem kell, elsöprő sikerrel. Szakonyi Károly "egymásmellettelbeszélős" darabjában Varga Lilit, Gáspár Sándort, Imre Krisztiánt és Kovács Tamást láthatták, és még láthatják majd az itthoniak közül.

Tovább olvasom

Jót tenni jó2022. 05. 29.

Nem múlhat el Gyereknap úgy, hogy Váradi Eszter Sára és Németh Mariann Mary ne lepné meg valamivel az arra rászoruló legkisebbeket. Idén színházunk felajánlásaként Váradi Eszter Sára színművésznőnk, következő évadunk két bemutatójára, A vadak ura és a Petőfi rock c. darabokra szóló meghívást nyújtott át a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítványnak, amelyet Deresné Tanárki Mária kuratóriumi elnök vett át.

Tovább olvasom