Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Brilliáns sztori - interjú Tanádi Csabával és Varga Máriával a Régimódi történetről2020. 07. 02.

Júllius 3-án, pénteken este héttől ismét izgalmas online vetítésre készülünk. Ezúttal a várva várt Régimódi történet kerül az online színpadra facebook oldalunkon és youtube csatornánkon.

Tovább olvasom

Július 15-ig újíthatják meg nézőink bérleteiket2020. 07. 01.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a tumultusok elkerülése érdekében meghosszabbítottuk a visszajelentkezési határidőt. Törzsbérleteseink így 2020. július 15-éig újíthatják meg régi helyüket változatlan jegy- és bérletárak mellett.

Tovább olvasom

Folytatódik a lázas készülődés - Az ember tragédiája 2.2020. 07. 01.

Hivatalosan ugyan augusztus 3-án nyitjuk meg évadunkat, a jegypénztáron kívül is zajlik az élet a színház falain belül. Első bemutatónk, Az ember tragédiája 2. díszlet- és jelmezterveit ismertették az alkotók.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Június 26-án, pénteken ismét színház - Lear király online2020. 06. 24.

Június utolsó péntekén ismét online előadásra hívjuk kedves nézőinket. Ezúttal a 2013-ban bemutatott Lear király kerül terítékre Cserhalmi György, Földes Eszter, Varga Gabriella, Radnay Csilla és Gáspár Sándor főszereplésével, Bagó Bertalan rendezésében. Werkfilm a cikkben.

Tovább olvasom

Biztosítottak teátrumunk stabil és kiegyensúlyozott működésének feltételei2020. 06. 18.

Megállapodást kötött Székesfehérvár Önkormányzata és Magyarország Kormánya arról, hogy fele-fele arányban járulnak hozzá a Vörösmarty Színház működésének finanszírozásához. Székesfehérvár polgármestere arra kérte a színházszerető embereket, hogy most ők is tudnak segíteni a színháznak akkor, ha nem váltják vissza jegyeket és bérleteket, hanem a felkínált konstrukciókban a következő évadban használják fel ezeket.

Tovább olvasom

Élmény@tth@n: Június 19-én jön Az ember tragédiája2020. 06. 16.

Madách Imre klasszikus drámai költeményének előadásával a 200 éves magyar nyelvű színjátszás előtt tisztelegtünk 2018 decemberében. Az egyedülálló színháztörténeti vállalkozást Szikora János, Horváth Csaba, Hargitai Iván és Bagó Bertalan közösen alkotta meg, amelyben az egész társulat közreműködött, több Ádámmal, Évával és Luciferrel. 

Tovább olvasom

Cseppben a tengert - kulisszatitkok A Mester és Margaritáról2020. 06. 11.

Pénteken mutatjuk be online a Mester és Margaritát színházunk facebook oldalán. A Bulgakov regényéből készült adaptációt Hargitai Iván vitte színre, aki pár kulisszatitkot is elárult annak idején.

Tovább olvasom

János vitéz hangjáték készült Kelemen Istvánnal2020. 06. 11.

Kukorica Jancsi története ezúttal nem egyszerűen hangoskönyvként, inkább hangjátékként készült el Kelemen Istvánnal. A zenei effektekkel varázsoló mű igazán különleges hangulatban adja át Petőfi Sándor meséjét.

Tovább olvasom

A Mester és Margaritával folytatódik az online vetítés2020. 06. 09.

Újra foteljükből, hintaágyukból, a Balaton partról vagy a medence széléről élvezhetik a Vörösmarty Színház nagysikerű előadásait, hiszen folytatódik az online vetítéssorozat. Sőt, a nagy érdeklődésre való tekintettel a Trianon c. darabból készült rendhagyó összeállítás is elérhető még péntek estig.

Tovább olvasom