Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Fehérvári beszélgetések - Bagó Bertalan, művészeti vezetővel2020. 04. 03.

A népszerű tv-s beszélgetős műsorban Vakler Lajos kérdezte társulatunk tagjait életükről, művészetükről, múltjukról, jelenükről, jövőjükről. Mostantól újranézhetik a műsorokat honlapunkon és facebook-oldalunkon is.

Tovább olvasom

Beindult a maszkgyártás a Vörösmarty Színházban2020. 03. 31.

Kiszolgálótárunk néhány önkéntessel nagy fába vágta a fejszéjét. Csapatuk vezetőjével, Budainé Hajdú Mónikával maszkgyártásba kezdtek, hogy azok, akiknek a textilmaszk biztonságérzetet okoz, ne maradjanak nélküle.

Tovább olvasom

Élet a karantén alatt - Mortal Kombat és a tacsi - Ballér Bianka napjai2020. 03. 30.

"Kitartást mindenkinek, próbáljunk tájékozottak, pozitívak maradni és vigyázzunk egymásra!" - ezt üzeni mindenkinek Ballér Bianka. A fiatal színésznő sem tétlenkedik a karantén napjai alatt, bár saját bevallása szerint nagyon nehezen viseli a bezártságot. 

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Élet a karantén alatt - Imre Krisztián2020. 03. 29.

Folytatódik Élet a karantén alatt sorozatunk. Ezúttal Imre Krisztián üzenetét olvashatják, amitől reméljük, jókedvre derülnek! Sőt, ha tovább olvasnak, még egy kis meglepetést is találnak.

 

Tovább olvasom

Ma van a Színházi Világnap!2020. 03. 27.

Március huszonhetedike van, ez a nap 1961 óta a Színházi Világnap. 1978-tól a világ valamennyi országában üzenettel köszöntik e napot. Az üzenet, melyet minden évben a világszínház egyik jelentős alkotója ír, felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a kultúra – fontosságára, tiszteleg a színészek, a színházi dolgozók előtt, kéri a közönség szeretetét és támogatását.

 

Tovább olvasom

Meseszínház - Élmény otthon!2020. 03. 26.

Meseszínház néven induló új sorozatunkkal a legkisebbeknek szeretnénk kedveskedni. Mostantól minden délelőtt, egy ismert magyar mesét nyújtunk át Nektek, színművészeink tolmácsolásában. Fogadjátok szeretettel a meséket Egyed Attilától, Kerkay Ritától, Kricsár Kamilltól és Tóth Ildikótól!

Tovább olvasom

Maradj otthon! - ezt üzenik színészeink is2020. 03. 24.

Mindenkinek van kire vigyáznia, van kiért aggódnia. Maradj otthon! Ezt kérik színművészeink, többek között Varga Gabriella, Ladányi Júlia, Lábodi Ádám, Kozáry Ferenc és Tűzkő Sándor.

Tovább olvasom

Karanténinterjú a Mikvéről - Ballér Bianka gondolatai2020. 03. 23.

Alighogy bemutattuk a Pelikán Fészekben a Mikvét, a koronavírus járvány miatti országos veszélyhelyzet mindenkit száműzött otthonába. A színház is bezárta kapuit, és ez nem csak a szívünknek kedves közönségnek nehéz, hanem művészeinknek, munkatársainknak is. 

Tovább olvasom

Élet a karantén alatt - Závodszky Noémi2020. 03. 22.

Új sorozattal jelentkezünk a Vörösmarty Színház felületein: Élet a karantén alatt. Munkatársaink, művészeink mesélnek arról, hogy a kényszerű otthonlétet mire használják, hogyan használják ki a nyakukba szakadt szabadidőt a színházi pörgés helyett.

Tovább olvasom