Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

A sztárépítész és a svájci szerető2020. 09. 28.

Gőzerővel zajlanak a próbák a nagyszínpadon, hogy október 10-én egy igazán kacagtató estét tölthessünk végre újra együtt. A Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című Camoletti-darabbal nyitjuk meg az évadot.

Tovább olvasom

A rajongók az e-színház műsorán2020. 09. 25.

Ha már nehezen bírják színházi élmények nélkül, itt a remek lehetőség! Az Alapítvány a Magyar Színházakért platformján most jelképes összegért nézhetik meg 2016-os ősbemutatónkat, A rajongók című előadást.

Tovább olvasom

Készüljenek a rekeszizmok – Jön a Boeing, Boeing! - az olvasópróba2020. 09. 23.

Újratervezés után, a járványügyi rendelkezéseket figyelembe véve a Vörösmarty Színház társulata újabb fába vágta fejszéjét. Marc Camoletti Guinness-rekorder művét a tervek szerint október 10-én mutatjuk be a nagyszínpadon Bagó Bertalan rendezésében.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Keressük a legrégebbi színházas ereklyéket!2020. 09. 23.

Van egy régi, féltett kincsként őrzött jegye? Dedikált műsorfüzete? Képeslapja, bérlete? Nyerjen vele páros belépőt egyik előadásunkra! A felhívás részleteit megtudja, ha tovább olvas!

Tovább olvasom

Ünnepeljék velünk a Magyar Dráma Napját!2020. 09. 21.

Este héttől színházunk Az ember tragédiája című 2018-as előadását vetíti a Papageno facebook oldala. A Magyar Dráma Napjának alkalmából kerül az online színpadra az a különleges előadás, amelynek folytatását éppen a finisben húzta keresztül a koronavírus.

Tovább olvasom

Csúszik az évadkezdés és vele Az ember tragédiája 2.0 ősbemutatója2020. 09. 14.

A múlt héten derült ki, hogy egyik társulati tagunk koronavírus tesztje pozitív lett. A Nemzeti Népegészségügyi Központtal együttműködve megtörtént a kontaktkutatás, majd a szűrés. Ennek eredményeképp sajnos több társulati tagunknál is kimutatták a koronavírus fertőzést. A Vörösmarty Színház vezetősége ezért azt a felelős döntést hozta - nézőink és munkatársaink egészsége érdekében -, hogy a teljes szeptemberi műsorát elhalasztja.

Tovább olvasom

Ma lenne 50 éves Térey János2020. 09. 14.

Ma lenne 50 éves Térey János. Halála - másfél évvel ezelőtt - hirtelen következett be, előző nap még 30 éves osztálytalálkozóján volt. Ő lett volna Az ember tragédiája 2.0 egyik írója, meg is kezdték a munkát Szikora János rendezővel. A Titanic színt végül Darvasi László írta meg, azt mégis elmondhatjuk, hogy Térey - ha csak a lélekben is, de mindvégig részese volt az alkotói munkának.

Tovább olvasom

Multifunkciós kísérlet - új taggal bővült társulatunk2020. 09. 10.

Múlt hét vasárnap vehette kezébe frissen-ropogósan diplomáját Molnár G. Nóra, társulatunk új tagja. Horváth Csaba, színházunk fizikai tagozatvezetőjének osztályában végzett, ahol koreográfusnak, rendezőnek, színésznek és táncosnak is tanult.

Tovább olvasom

Fertőtlenítés teátrumunkban2020. 09. 09.

Székesfehérvár Önkormányzatának megbízásából a Városgondnokság munkatársai szerda délután ezüstkolloiddal fertőtlenítették épületünk mintegy 1800 m2-nyi területét.

Tovább olvasom