Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Adáshiba közönségtalálkozó Szakonyi Károllyal!2022. 12. 08.

December 18-án, vasárnap 17:30-kor a Vörösmarty Kulissza beszélgetéssorozat keretében közönségtalálkozó lesz az Adáshiba alkotóival a Kávézóban az esti Videoton bérletes előadás előtt. Lőkös Ildikó dramaturg vendége Szakonyi Károly, a darab írója és Bagó Bertalan, a darab rendezője lesz.

Tovább olvasom

Nem félünk a farkastól - az olvasópróba2022. 12. 07.

Nagyon izgalmas próbafolyamat vette kezdetét, Albee Nem félünk a farkastól című drámája kerül a Kozák András Stúdió színpadára valamikor a nyitás után. A rendező Czukor Balázs, a négy szereplő pedig Tóth Ildikó, Sághy Tamás, Ballér Bianka és Kovács Tamás.

Tovább olvasom

Beatles.hu - bemutattuk2022. 12. 06.

Hétvégén bemutattuk a Beatles.hu-t Forgács Péter rendezésében. A közönség álló tapssal jutalmazta a gombafejek slágereit, a Hey Jude pedig méltóképpen lezárta az estét.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Ajándékozzon színházi élményt Karácsonyra!2022. 12. 06.

Még pár hét, és ismét itt a karácsony – ha maradandó színházi élményre vágyik 2023-ban is, lepje meg magát és családját, barátait Csillagfény bérlettel vagy előadásokra beváltható ajándékkártyával! Ajándékozzon nevetést, kalandot, tartalmas estéket szeretteinek!

Tovább olvasom

Jótékonysági előadáson láttuk ismét vendégül a Beregszászi társulatot2022. 12. 05.

A kárpátaljai művészek a Tóték után ezúttal A helység kalapácsát hozták el Székesfehérvárra december 2-án a Petőfi Emlékévhez csatlakozva. Az előadás az  Alba Regia Teátrum Alapítvány a Vörösmarty Színházért szervezésében érkezett a Kozák András Stúdióba, az est teljes bevételét a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház művészei számára ajánlottuk fel.

Tovább olvasom

Megemlékezés Vörösmarty Mihály születésének 222. évfordulóján2022. 12. 01.

2️22 évvel ezelőtt született színházunk névadója, Vörösmarty Mihály költő, író. A Székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola minden évben megemlékezik a magyar romantika egyik legnagyobb alakjáról. A Vörösmarty téren tartott megemlékezésen Szikora János, teátrumunk igazgatója is koszorút helyezett el a költő szobránál.

Tovább olvasom

A Beatles titok2022. 12. 01.

Mi volt a titka ennek a négy liverpooli „suhancnak”, ami annak idején milliókat (főleg lányokat) döntött le a lábukról, és ami miatt, ha ma beülünk a Beatles.hu-ra, végig mozog a lábunk, a szívünk, és ha nem vagyunk túl szemérmesek, még a szánk is? December 3-tól a Vörösmarty Színház Nagyszínpadán a Beatles.hu.

Tovább olvasom

Az öröm útján - kiállításmegnyitó, gyertyagyújtás és Újszövetség Maraton2022. 11. 27.

Via Lucis - A feltámadás, az öröm és a világosság útja címmel nyílt Párkányi Raab Péter és Sárba Katalin fotográfus fotókiállítása advent első vasárnapján a Vörösmarty Színház galériájában. A tárlatnyitót követően a teátrum aulájában lévő adventi koszorú első gyertyájának meggyújtására került sor, majd megkezdődött a X. Újszövetség Maraton.

Tovább olvasom

A Beatles lelke, avagy a fiatal valóság2022. 11. 25.

December elején fellibben a függöny, a színpadon a Gombafejek története, akik meghódítják a Királyok Városát is. Forgács Péter rendezésében, Kováts Gergely Csanád koreográfiájával színházunkba érkezik a Beatles.hu. Reméljük, hasonló standing ovation-ben lesz részük, mint elődeiknek…

Tovább olvasom