Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Köszönet az egészségügyi dolgozóknak2021. 07. 25.

Színházunk az új évadra készülő Fame – A hírnév ára című musical premier előtti két bemutatóval mondott köszönetet a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a székesfehérvári szociális intézmények dolgozóinak a járványidőszakban tanúsított helytállásukért.

Tovább olvasom

A Pál utcai fiúk Gorsiumban - néhány hasznos infó2021. 07. 23.

Július 27-30. között a Gorsium Régészeti Parkban játsszuk A Pál utcai fiúk című előadásunkat. Ahhoz, hogy kikapcsolódásuk felhőtlen legyen, nemcsak az időjárásnak kell kedveznie, hanem néhány hasznos információval mi is segíteni tudunk.

Tovább olvasom

Ítélet és kegyelem díszbemutató Csákberényben2021. 07. 13.

Ünnepélyes keretek között mutatták be az Ítélet és kegyelem című filmet július 12-én este a forgatás helyszínén, Csákberényben. A múlt évben rögzített alkotás forgatókönyve Sobor Antal Perelj, Uram! című regényéből, és az ugyanezzel címmel, a Vörösmarty Színházban bemutatott színdarabból készült. 

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Köszönet és hála a mentősöknek2021. 07. 13.

Ajándék előadással mondott köszönetet a Vörösmarty Színház a mentősöknek július 12-én. Társulatunk tagjai a Boeing, Boeing című vígjátékkal fejezték ki hálájukat a szakembereknek, akik emberfeletti teljesítményt nyújtottak a pandémiás időszakban. 

Tovább olvasom

Nyári színházi előadások védettségi igazolvány nélkül2021. 07. 07.

A Vörösmarty Színház Nyári Színházi előadásai a hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogathatóak. A július 3-ával hatályba lépett Kormányrendelet értelmében tehát a szabadtéren, valamint a Vörösmarty Színház épületében tartandó előadások megtekintéséhez nem szükséges a védettséget igazoló okmány.

Tovább olvasom

Isten éltesse Trokán Pétert!2021. 07. 04.

Július 4-én ünnepelte 75. születésnapját Trokán Péter, társulatunk tagja. Találkozhatnak vele Az ember tragédiája 2.0 és a Trianon című előadásban is. Isten éltesse sokáig!

Tovább olvasom

Tv játék készül Az ember tragédiája 1-ből2021. 07. 01.

Az elmúlt napokban elkészült Az ember tragédiája 1. felvétele. A 2018-ban bemutatott egész társulatot megmozgató előadás felvételére a négy rendező - Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Horváth Csaba és Szikora János - mellé Zilahy Tamás és csapata sorakozott fel.

Tovább olvasom

A Vörösmarty Színház nyáron is felüdít2021. 06. 28.

Ha egy kis felfrissülésre vágyik a szaharai forróságban, mi más is lehetne jobb program, mint a Vörösmarty Színház nyári programkínálata. Hűsölhet a felhők felett a Boeing, Boeing-gel, szurkolhat A Pál utcai fiúknak, vagy egy kellemes operettkoktéllal hűtheti le magát. Ha pedig szerelemre vágyik, a Szerelem, Ó! című bohózattal csalogathatja elő Ámort és az ő nyilát.

Tovább olvasom

Jelmezekbe kódolt információk2021. 06. 15.

Különleges kiállítás nyílt meg Fehérvárcsurgón a Károlyi Kastélyban. Július elejéig nemcsak a csodaszépen berendezett szobákban gyönyörködhetnek a szemek, hanem színházunk jelmezeiben is. Június 26-án pedig 11 órától színházunk jelmez- és kelléktár vezetője tart izgalmas tárlatvezetést.

Tovább olvasom