Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Nyári színházi előadások védettségi igazolvány nélkül

Nyári színházi előadások védettségi igazolvány nélkül2021. 07. 07.

A Vörösmarty Színház Nyári Színházi előadásai a hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogathatóak. A július 3-ával hatályba lépett Kormányrendelet értelmében tehát a szabadtéren, valamint a Vörösmarty Színház épületében tartandó előadások megtekintéséhez nem szükséges a védettséget igazoló okmány.

Tovább olvasom

Isten éltesse Trokán Pétert!2021. 07. 04.

Július 4-én ünnepelte 75. születésnapját Trokán Péter, társulatunk tagja. Találkozhatnak vele Az ember tragédiája 2.0 és a Trianon című előadásban is. Isten éltesse sokáig!

Tovább olvasom
Isten éltesse Trokán Pétert!
Tv játék készül Az ember tragédiája 1-ből

Tv játék készül Az ember tragédiája 1-ből2021. 07. 01.

Az elmúlt napokban elkészült Az ember tragédiája 1. felvétele. A 2018-ban bemutatott egész társulatot megmozgató előadás felvételére a négy rendező - Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Horváth Csaba és Szikora János - mellé Zilahy Tamás és csapata sorakozott fel.

Tovább olvasom

A Vörösmarty Színház nyáron is felüdít2021. 06. 28.

Ha egy kis felfrissülésre vágyik a szaharai forróságban, mi más is lehetne jobb program, mint a Vörösmarty Színház nyári programkínálata. Hűsölhet a felhők felett a Boeing, Boeing-gel, szurkolhat A Pál utcai fiúknak, vagy egy kellemes operettkoktéllal hűtheti le magát. Ha pedig szerelemre vágyik, a Szerelem, Ó! című bohózattal csalogathatja elő Ámort és az ő nyilát.

Tovább olvasom
A Vörösmarty Színház nyáron is felüdít
Jelmezekbe kódolt információk

Jelmezekbe kódolt információk2021. 06. 15.

Különleges kiállítás nyílt meg Fehérvárcsurgón a Károlyi Kastélyban. Július elejéig nemcsak a csodaszépen berendezett szobákban gyönyörködhetnek a szemek, hanem színházunk jelmezeiben is. Június 26-án pedig 11 órától színházunk jelmez- és kelléktár vezetője tart izgalmas tárlatvezetést.

Tovább olvasom

„A mi szívünk együtt dobog” - Diótörőcske a Lázár Ervin Programban2021. 06. 09.

Több mint 3000 kisdiák nézheti meg a Lázár Ervin Program keretén belül – egyelőre online formában – a Diótörőcskét. Csukás István utolsó színpadi műve, amelyet a Vörösmarty Színház felkérésére írt csupa varázslat, csoda, játék és harc.

Tovább olvasom
„A mi szívünk együtt dobog”  - Diótörőcske a Lázár Ervin Programban
Beindul a Fame a Vörösmarty Színházban - az olvasópróbával megkezdődött a próbafolyamat

Beindul a Fame a Vörösmarty Színházban - az olvasópróbával megkezdődött a próbafolyamat2021. 06. 07.

A Vörösmarty Színház megtartotta Fame-olvasópróbáját. Mire idáig eljutott a csapat, már sokminden történt, hiszen volt egy többfordulós casting, amelyen a rendező Hargitai Iván és alkotótársai 350 jelentkezőből kiválasztotta a táncosokat és a fiatal tehetségeket játszó színészeket.

Tovább olvasom

Fame előbemutató - Két előadást kapnak a kórházi dolgozók2021. 06. 04.

A Fame című musical előbemutatója július 23-án és 24-én lesz, amely előadásokat a Fejér Megyei Szent György kórház dolgozói nézhetnek meg köszönetképp a járvány alatt nyújtott heroikus küzdelmükért. A két premier előtti előadást a Videoton Holding Zrt. és a Vörösmarty Színház együttműködésének köszönhetően élvezhetik a kórházi dolgozók.

Tovább olvasom
Fame előbemutató - Két előadást kapnak a kórházi dolgozók
Gyereknapi meglepetés a gyermekotthonban

Gyereknapi meglepetés a gyermekotthonban2021. 06. 01.

Nem múlhat úgy el Gyereknap, hogy a székesfehérvári Vörösmarty Színház ne kedveskedne valamivel a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ kis lakóinak. Ezúttal rendhagyó módon nem egy műsort kaptak ajándékba, hanem egy különleges meghívást a Diótörőcske című előadásra.

 

Tovább olvasom