Különleges helyszínen A Pál utcai fiúk!

2021. 05. 31.

A hirtelen nyakunkba szakadó nyár ezúttal olyan élményt kínál, amely az egész család szórakoztatását szolgálja. Az ókori római romok között, a Gorsium Régészeti Park Hadrianus színpadán elevenedik meg a Grund. Újra rágják a gittet A Pál utcai fiúk, einstandolnak a Pásztorok, és hőssé válik a kis Nemecsek Ernő.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház különleges nyári programjában egy régóta vágyott előadás kerül újra színpadra július 27-30. között a táci Gorsium Régészeti Parkban. Molnár Ferenc a Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián szerzőhármas jóvoltából zenés játékká avanzsált klasszikusa az örök, megkérdőjelezhetetlen barátságról, önfeláldozásról a család minden tagja számára felejthetetlen nyáresti kikapcsolódást nyújt.

Félúton a Balaton és a főváros között, csodálatos ókori római környezetben élhetik újra a harcot a Grundért, a fülbemászó dallamoktól visszhangzó romok között szurkolhatnak Bokáéknak, hogy legyőzzék a vörösingeseket. Ráadásul az előadásra váltott jegyek tartalmazzák a belépőt a Gorsium Régészeti Parkba, így igazán élményteli program lehet a látogatásból.  


Július 27. kedd, 20:30 >> Jegyvásárlás

Július 28. szerda, 20:30 >> Jegyvásárlás

Július 29. csütörtök, 20:30 >> Jegyvásárlás

Július 30. péntek, 20:30 >> Jegyvásárlás

A Vörösmarty Színház társulata további, hűsítő élményeket is kínál légkondicionált Kőszínházában: megnézhetik a Boeing, Boeing című komédiát, beleeshetnek egy szerelmi háromszögbe a Szerelem, Ó! című bohózatban, és visszatér Závodszky Noémi a Dolgok, amikért érdemes élni című monodrámával. A Szárazréti színpadon az idén 10. születésnapját ünneplő Bor, mámor, szerelem című előadással találkozhatnak. Székesfehérvár Belvárosa pedig a GabiKvArt nemszínészzenekar muzsikájától lesz hangos, hiszen Andrássy Máté stand up-jával kiegészülve egész estés koncertet ad.

Ha nyáresti kikapcsolódásra vágynak egy balatoni csobbanás, vagy a főváros zajai után, kanyarodjanak Székesfehérvár felé, és garantált lesz a kikapcsolódás az egész családnak.

Az érvényben lévő rendelkezések alapján Nyári Színházi programjaink közül kizárólag a Bartók Béla téri "Mert ehhez van kedvünk..." koncert & stand up estünk látogatható védettségi igazolvány nélkül! További előadásaink esetében szükséges a védettséget igazolni!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS