Jegyiroda

A Vörösmarty Színház Szervezési és Jegyirodája a színház előcsarnokában található (8000 Székesfehérvár, Fő utca 8.). Munkanapokon jegyirodánk 10.00 órától 18.00 óráig tart nyitva, a nagyszínházi előadások kezdése előtt egy órával nyitunk.

A nyári hónapokban a Városház téri jegyértékesítő pavilonnál is várjuk jegyvásárlóinkat. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10.00 és 12.00 óra, valamint 14.00 és 18.00 óra között, szombaton 09.00 és 14.00 óra között.

Jegyeket rendelhet:

A bérletvásárlás csak személyesen lehetséges!

Telefonos jegy- és bérletrendelését nyitvatartási időben, azaz minden hétköznap 10.00 és 18.00 óra között fogadjuk. Jegyinformációs vonalaink esetleges túlterheltsége esetén kérjük szíves türelmüket. A beérkezett e-mailekre szintén hétköznap, nyitvatartási időben válaszolunk. Megértésüket köszönjük.

Csoportos bérletrendelésért keresse szervezőinket:

Csoportos bérletrendelését minden hétköznap 08.00 és 16.00 óra között fogadjuk.

A még ki nem fizetett, félretett jegyeket legkésőbb az előadás előtt egy héttel kérjük átvenni!

A kedvezmények kizárólag a Vörösmarty Színház jegyirodájában váltott jegyekre és bérletekre érvényesek!

 

A SAJÁT REPERTOÁRUNKON SZEREPLŐ DARABOK és SZÍNHÁZUNK SZERVEZÉSÉBEN BEMUTATOTT VENDÉGELŐADÁSOK esetében a jegyirodában az Edenred kultúrautalványaival, szabadidő és kultúra Erzsébet-utalvánnyal, Erzsébet-kártyával, valamint K&H, MKB és OTP SZÉP Kártyával is fizethetnek. (Amennyiben színházunk egy produkció vagy fesztivál jegyértékesítésében vesz részt, de nem szervezője és lebonyolítója az eseménynek, a felsorolt utalványokat és csekkeket nem áll módunkban elfogadni.)


Szabadtéri rendezvényre vonatkozó szabályzat eső esetén

Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról legkésőbb a rendezvény napján 15.00 óráig a vorosmartyszinhaz.hu, a koronazas.hu honlapokon, illetve ezek Facebook-oldalán közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény megtartására készülünk. Fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondjuk.


Helyszíni kedvezőtlen időjárás esetén:
a) Szünet nélkül játszott rendezvény esetén: a rendezvény megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény fele lezajlott.
b) Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvény az első rész végét megelőzően szakad félbe, és a rendezvény nem kerül megtartásra, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja és helyszíne a fent említett weblapokon olvasható. Fenntartjuk a jogot, hogy a rendezvényt – tartósan kedvezőtlen időjárás esetén – a kijelölt esőnapon más, fedett helyszínen tartsuk meg, amennyiben erre lehetőség van.
c) Ha a szabadtéri rendezvény tartós kedvezőtlen időjárás miatt meghiúsul, az említett honlapokon közleményt adunk ki a jegyek visszaváltásának lehetőségéről.  

 

Szeretettel várjuk Önöket:

Csidei Nikolett szervező
Kiliti Adrienn szervező

Heller-Takács Györgyi jegypénztáros
Szoldi Lilla jegypénztáros
Pisch Norbert értékesítési vezető

 

Produkcióink szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért a hang- és képrögzítő eszközök használata tilos.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!