Jegyiroda

Tisztelt Színházlátogató!

 

A Vörösmarty Színház Szervezési és Jegyirodája a színház előcsarnokában található (8000 Székesfehérvár, Fő utca 8.). Munkanapokon jegyirodánk 10.00 órától 18.00 óráig tart nyitva, valamint nagyszínházi előadások kezdési időpontja előtt 1 órával nyit ki.

 

 

Jegy - és bérletrendelés, vásárlás:

személyes vásárlás esetében:   hétköznap 10.00 és 18.00 óra között várják önt munkatársaink.

vezetékes telefonon: (22) 503-503 - Amennyiben nem ér el minket, kérjük várja meg amíg a telefon felajánlja a 0-ás gomb megnyomásával a "visszahívást kérek" szolgáltatást és munkatársaink visszahívják önt.

e-mailben: jegyiroda@vorosmartyszinhaz.hu - A  gyors ügyintézés érdekében kérjük adja meg a levélben telefonszámát!

online jegyvásárlás  - A nap 24 órájában, kezelési költség nélkül!  TIPP! Töltse le a Vörösmarty Színház applikációját a gyors és kényelmes jegyvásárláshoz!

 

FONTOS tudni, hogy vásárlása kellemes és zavartalan legyen.

A kedvezményeket a Vörösmarty Színház jegypénztárában tudja igénybe venni, azonban ehhez magával kell hoznia  diákigazolványát, nyugdíjas törzsszámát. Ezek hiányában munkatársainknak nem áll módjában kedvezményes jegyet kiadni.

Jegyfoglalás esetén, helyeit az előadás dátuma előtti egy hétig biztosítjuk, azt követően foglalását töröljük.

A megvásárolt bérleteket és jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. ( Kivételt képez jegy esetében, ha egy előadás elmarad vagy annak időpontja módosul. Ilyen esetben a színház által kiadott közlemény az irányadó a megváltott jegyekkel kapcsolatban.)

A bérletvásárlás csak személyesen lehetséges.

Produkcióink szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért a hang- és képrögzítő eszközök használata tilos.

Az alábbi utalványokkal kizárólag személyesen a jegypénztárban tud fizetni, online vásárláskor nem használhatók.


A SAJÁT REPERTOÁRUNKON SZEREPLŐ DARABOK és SZÍNHÁZUNK SZERVEZÉSÉBEN BEMUTATOTT VENDÉGELŐADÁSOK esetében a jegyirodában az Edenred kultúrautalványaival, szabadidő és kultúra Erzsébet-utalvánnyal, Erzsébet-kártyával, valamint K&H, MKB és OTP SZÉP Kártyával is fizethetnek. (Amennyiben színházunk egy produkció vagy fesztivál jegyértékesítésében vesz részt, de nem szervezője és lebonyolítója az eseménynek, a felsorolt utalványokat és csekkeket nem áll módunkban elfogadni.)


Iskolák, cégek, közösségek csoportos jegy -és bérletrendelését szervezőink fogadják hétköznap 08.00 és 16.00 óra között.


SZÍNHÁZUNK A MŰSOR- ÉS SZEREPOSZTÁS-VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!Szabadtéri rendezvényre vonatkozó szabályzat eső esetén

Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról legkésőbb a rendezvény napján 15.00 óráig a vorosmartyszinhaz.hu, a koronazas.hu honlapokon, illetve ezek Facebook-oldalán közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény megtartására készülünk. Fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondjuk.


Helyszíni kedvezőtlen időjárás esetén:
a) Szünet nélkül játszott rendezvény esetén: a rendezvény megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény fele lezajlott.
b) Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvény az első rész végét megelőzően szakad félbe, és a rendezvény nem kerül megtartásra, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja és helyszíne a fent említett weblapokon olvasható. Fenntartjuk a jogot, hogy a rendezvényt – tartósan kedvezőtlen időjárás esetén – a kijelölt esőnapon más, fedett helyszínen tartsuk meg, amennyiben erre lehetőség van.
c) Ha a szabadtéri rendezvény tartós kedvezőtlen időjárás miatt meghiúsul, az említett honlapokon közleményt adunk ki a jegyek visszaváltásának lehetőségéről.