Kartonpapa

Szerző: Tasnádi István

Repertoár

Kartonpapa
Kartonpapa
Kartonpapa
Kartonpapa
Kartonpapa
Kartonpapa
Kartonpapa
Kartonpapa
Kartonpapa

Ismertető Kartonpapa

A  előadás játszási helyszíne a KOZÁK ANDRÁS STÚDIÓ!

 

ŐSBEMUTATÓ!

Éva nemrég veszítette el férjét, Miklóst. Képtelen elfogadni az imádva-rettegett családfő halálát, ezért kivágja kartonból. Éva, Miklós és fiuk, Zsolti vendégségbe érkeznek Éva testvéréhez, Károlyékhoz, a kulturált, értelmiségi, felvilágosult családhoz, hogy megbeszéljék, hogyan osztozzanak a családi vagyonon. Zsolti bemutatja új barátnőjét, esznek, isznak, vígan vannak.

Tasnádi István legújabb darabját a székesfehérvári Vörösmarty Színház felkérésére írta.

Nézőpont vélemény: Rólunk írták  rovatunkban a teljes írás megtalálható!
"Nem egy házasságban a nőkből házisárkányok lesznek, a férfiak meg pipogya impotensekké válnak. Mindenki megszívja. De tartozni valakihez, aki elfogad bennünket, úgy, ahogy vagyunk, akár kellemes függés is lehet, de legalábbis jobb a magánynál. Saját magunknak kell mérlegre tennünk az olykor porig sújtó következményeket. Ritkán nevettünk annyit mostanában, mint a székesfehérvári Vörösmarty Színház szórakoztató vendégjátékán, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban.  A Kartonpapa feledteti a gondjainkat egy időre, hogy aztán annál többet járjanak a fejünkben a látottak az előadás után."

ART7 Kulturális Portál  - Szekeres Szabolcs


Stroboszkóp használata miatt az előadás megtekintését terhes anyáknak, epilepsziásoknak, valamint pacemakerrel rendelkezőknek nem javasoljuk.


Tartozzon Ön is bérleteseink közé!


A Kartonpapa c. színdarabból készült tévéjáték elkészítése az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósul meg.

REPERTOÁR