Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

“Ariadné fonalába kapaszkodva” – interjú Tóth Ildikóval a Színház Online-on2020. 09. 15.

Első, meghatározó színházi élményei a kaposvári teátrum legendás időszakához kapcsolódnak. Ahol még kamaszlányként, a nézőtéren ülve, érintette meg a színház varázsa. A kislány azóta felnőtt, és sikeres, elismert színésznő vált belőle, aki missziónak tekinti a színházcsinálást. Canjavec Judit interjúja.

Tovább olvasom

Fehérvári színésznő a Mintaapákban! - Kiss Diána Magdolna felforgatja Tamás életét - az fmc.hu cikke2020. 09. 11.

Csupa izgalom és rohanás mostanában Kiss Diána Magdolna élete. A székesfehérvári Vörösmarty Színház színésznője szerepet kapott a TV2 nagy sikerű sorozatában, a Mintaapákban. - Kiss Diával az fmc.hu munkatársa készített interjút.

Tovább olvasom

Krisztik Csaba nyilatkozott a Valan főszerepéről2020. 09. 09.

A Veszprém-Balaton Filmpiknik nyitónapján Bagota Béla első nagyjátékfilmjét, a Valant vetítették veszprémi Szentháromság-téren. A lélektani krimi főszereplője a Jászai Mari-díjas Krisztik Csaba, a székesfehérvári Vörösmarty Színház színművésze a vehir.hu-val osztotta meg a filmmel kapcsolatos gondolatait, forgatási élményeit, de beszélt félelmekről, sőt, még az apaságról is…

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Závodszky Noémi élete szerepében: anya lett a színésznő!2020. 09. 04.

"Hiszek abban, hogy sohasem véletlen az, hogy mikor kinek mi adatik meg, többször megtapasztaltam már a gondviselést" – mondta Závodszky Noémi, akivel telefonon beszélt az fmc.hu munkatársa. A háttérben ott szuszogott a néhány hetes kisbaba. - László-Takács Krisztina interjúja.

Tovább olvasom

Trokán Péter nyilatkozott az Indexnek2020. 09. 04.

Trokán Péter évtizedek óta a szakma és a közönség által egyaránt nagyra tartott művész. Arra a kérdésre, hogy mit érez most a színházi szakmával és a színművészeti egyetemmel kapcsolatos háborús helyzet idején, azt válaszolta: „szégyellem magam”.

Tovább olvasom

Interjú Nagy Péterrel a Fejér Megyei Hírlapban2020. 08. 15.

"Erős év van mögötte, Mercutio is volt, és Raszkolnyikov is. Gondterhelt arca kiváló. Csapatjátékos." - Nagy Pétert, az "Évad Legjobb Színészét" Majer Tamás kérdezte a Fejér Megyei Hírlapban.

Tovább olvasom

Trokán Péternek a nád melletti pontyozás az egyik szenvedélye2020. 08. 11.

Trokán Péter színművész, aki ősztől lesz a székesfehérvári társulat tagja, általában este nyolctól éjfélig horgászik. Amikor beszélgetünk, éppen a felhőket kémleli, mert várja a csónak és a Balaton. No, és talán egy szép ponty is a nád mellett. - a feol.hu cikke

 

Tovább olvasom

Gáspár Sándor Alsóörsön elbújhat a világ elől2020. 07. 29.

Gáspár Sándor számára Alsóörs a nyugalom szigete – kertészkedett, olvasott, pihent a járvány ideje alatt. Szendi Péter, a Veszprémi Napló munkatársa látogatta meg.

Tovább olvasom

A fizikai színház apostola - interjú Horváth Csabával2020. 07. 14.

Színházunk fizikai tagozatvezetője, Horváth Csaba az olvasópróbával félbemaradt Mágnás Miskát is megrendezi a következő évadban. Erről, és még sok másról mesélt a Fehérvár című hetilapnak.

Tovább olvasom