Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Lábodi Ádám: lezárult egy fontos időszak - az fmc.hu interjúja2020. 06. 06.

Nyolc év után elhagyja Székesfehérvárt Lábodi Ádám színművész, aki a főiskola után rögtön a Vörösmarty Színház társulatának tagja lett. Meghatározónak tartja az elmúlt időszakot, most azonban új feladatokra szeretne koncentrálni. A jövő évadot már Szombathelyen kezdi a Weöres Sándor Színházban. Az fmc.hu interjúja.

Tovább olvasom

10+1 kérdés: Ballér Bianka2020. 05. 24.

A Deszkavízió 10+1 kérdéses sorozatában olyan kulisszatitkokra derül fény hétről hétre, amelyeket mindig is tudni akartunk a színészekről, de soha nem kérdezte meg még senki. Ezúttal Ballér Bianka, a Vörösmarty Színház színművésze válaszolt a portálnak.

Tovább olvasom

Kiss Diána Magdolna és a fejében áramló gondolatok2020. 05. 23.

A Trafó blogjának kérdéseire válaszolt Kiss Diána Magdola a karantén idején. Videó a cikkben.

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Kozmikus utazás Andrássy Mátéval2020. 05. 20.

Andrássy Máté a sci-fi, azaz a tudományos-fantasztikus műfaj egyik legmeghatározóbb művét ajánlotta a feol.hu olvasóinak figyelmébe a karantén idejére. Dévai N. Csaba írása.

Tovább olvasom

10+1 kérdés Krisztik Csabához2020. 05. 19.

A Deszkavízió 10+1 kérdéses sorozatában olyan kulisszatitkokra derül fény, amelyeket mindig is tudni akartunk a színészekről, de soha nem kérdezte meg még senki. Most Krisztik Csaba került sorra.

Tovább olvasom

Horrorfilmben szerepel Tóth Ildikó és Kiss Diána Magdolna2020. 05. 15.

Várhatóan augusztusra elkészül az első magyar horrorfilm, amelyben Tóth Idikó és Kiss Diána Magdolna is szerepet kapott. Bergendy Péter Post Mortem című filmje várhatóan augusztusra készül el.

Tovább olvasom

A Balaton mindig feltöltődést ad a művésznek - Bagó Bertalan a sonline.hu-n2020. 05. 07.

Mivel a színházaknak is be kellett zárniuk, a székesfehérvári színház művészeti vezetője a Balaton-parti városba tért vissza a kijárási korlátozással érintett időre. A művész sok szállal kötődik a városhoz, gyerekkori élményei, barátok, ismerősök kötik ide. A sonline.hu cikke.

Tovább olvasom

Interjú Tóth Ildikóval a Regia Regia-n2020. 05. 04.

Ez év januárjában a legprímábbak közé választották Tóth Ildikót. Az idén 30 éves pályafutását ünneplő művésznő szívének különösen kedves a Prima Primissima Díj, mert egy független, sokak véleményét visszatükröző, országos elismerés. Színes, izgalmas pályájáról a Regio Regia munnkatársa kérdezte a kitüntetettet.

Tovább olvasom

10+1 kérdés: Kovács Tamás2020. 04. 21.

A Deszkavízió 10+1 kérdéses sorozatában olyan kulisszatitkokra derül fény hétről hétre, amelyeket mindig is tudni akartunk a színészekről, de soha nem kérdezte meg még senki. Ezúttal színművészünk, Kovács Tamás válaszolt a kérdésekre.

Tovább olvasom