Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Kiss Diána Magdolna, a lemezjátszó, a vaslábas és a kék köntös2021. 03. 22.

Csak egy éve él jelenlegi otthonában Kiss Diána Magdolna, a Vörösmarty Színház társulatának tagja. Sok tárgy új körülötte, így érthető, hogy mélyebb kötődések kialakulására nem volt túl sok idő, azonban így is vannak otthonában olyan eszközök, amelyek szép emlékeket hordoznak, és a hétköznapokban is rendkívül hasznosak. A feol.hu interjúja.

Tovább olvasom

A színpadon akár fejen is forog, míg otthon inkább a szőnyegre ül2021. 03. 01.

A feol.hu munkatársa ezúttal Rovó Tamás táncművészt, a Vörösmarty Színház társulatának tagját kérdezte, melyek számára az otthonában és a munkájában azok az eszközök, kiegészítők, amik valamilyen okból közel állnak a szívéhez.

Tovább olvasom

Fotel és fogsor - a feol.hu interjúja Pálya Pompóniával2021. 02. 24.

Valószínűleg mindenki lakásában akad egy olyan bútordarab, egy apró dísztárgy, ami teljessé teszi az összképet, amitől igazán otthonná válik az otthon. Nos, Pálya Pompónia színésznőt, a Vörösmarty Színház társulatának tagját erről is kérdezte a feol.hu. 

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Amikor a hóhért akasztják2021. 02. 22.

Kommunikációs munkatársunk ezúttal megtapasztalhatta, hogy milyen, ha ő a riportalany. Fejér-Erdélyi Terézt Kocsis Noémi kérdezte a kézműves világ rejtelmeiről.

Tovább olvasom

A szenvedély apostola - interjú Derzsi Jánossal2021. 02. 01.

Derzsi János színművész, a Vörösmarty Színház tagja, aki szinte minden színházat bejárt - jószerivel egész Magyarországon - sok mindent látott,  de szerinte a fehérvári társulat az ország egyik legjobb társulata. - Érdemes művészünkkel Vakler Lajos készített interjút.
 

Tovább olvasom

Tisztán és hűségesen - interjú Imre Krisztiánnal2021. 01. 08.

Imre Krisztián nevével most kezd ismerkedni a színházba járó közönség, miközben a közelmúltban első filmfőszerepén is 'átesett'. A kötelező utakat ő is bejárta, amatőr színház, statisztálás, előbb kisebb, majd egyre nagyobb és komolyabb szerepek. - Krisztiánnal Máthé József készített interjút.

Tovább olvasom

Tiszta forrásból tiszta víz folyik - interjú Juhász Illéssel2021. 01. 06.

Juhász Illést a nagyközönséggel a '90-es évek népszerű sorozata, a Família Kft. ismertette meg. Pályafutása a színházba járók előtt nyitott könyv, de akik csak a tévéből emlékeznek rá, azok nem is tudják, hogy milyen nagyszerű szerepekben dolgozhatott az elmúlt 20 évben. - Illéssel Máthé József készített interjút.

Tovább olvasom

Göröngyös úton jutunk el a csillagokig - interjú Gáspár Sándorral2021. 01. 05.

Ki ne ismerné Gáspár Sándort, a színészt? A kérdés költői, hiszen egy ország zárta szívébe szerepein keresztül, de mégis kicsoda ő? A színfalak mögött rövid interjúján keresztül most egy kicsit jobban megismerhetik a művészt, az embert. Társulatunk tagjával az Ítélet és kegyelem című film forgatásán készített interjút Máthé József "Fiery".

Tovább olvasom

Valami vakmerőség ébredt bennem - interjú Szikora Jánossal2021. 01. 04.

Szikora János idén lett 70 éves, a jelenlegi a kilencedik évada a Vörösmarty Színház igazgatójaként - ennek apropóján készített vele interjút Majer Tamás, a feol.hu munkatársa.

Tovább olvasom