Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Ünnepi gálaműsor a magyar kultúra napja alkalmából

Ünnepi gálaműsor a magyar kultúra napja alkalmából2022. 01. 22.

Ünnepi gálaműsort rendeztek szombaton teátrumunkban a magyar kultúra napja tiszteletére. Hagyományosan itt adták át a Pro Cultura Albae Regiae-díjat, melyet idén Szűcs Erzsébet művészettörténész, a Szent István Király Múzeum munkatársa vett át. 

Tovább olvasom

Díszítőt keresünk!2022. 01. 14.

Díszítőt keres a Vörösmarty Színház. Teljes munkaidős, határozatlan idejű munkaviszony rugalmas munkaidőben. Jelentkezési határidő: 2022. január 28. További infók a cikkben.

Tovább olvasom
Díszítőt keresünk!
Megnyílt a Pelikán Fészek büféje

Megnyílt a Pelikán Fészek büféje2022. 01. 13.

A megújult Pelikán Fészekben ismét megnyitott a büfé. A galérián kialakított térben egy pohár bor, vagy egy finom kévá mellett helyezhetik kényelembe magukat akár már az előadás előtt, akár a szünetben. Várjuk Önöket!

Tovább olvasom

A teremtés ünnepe - a Magyar Kultúra Napja2022. 01. 13.

A Vörösmarty Színház - a hagyományokhoz híven - ismét megrendezi a Magyar Kultúra Napján, január 22-én műsorát, amely idén A teremtés ünnepe címet kapta. Az előadás ingyenesen megtekinthető, de regisztrációhoz kötött. További infók a cikkben.

Tovább olvasom
A teremtés ünnepe - a Magyar Kultúra Napja
A dolgok értékét a hiányuk adja meg

A dolgok értékét a hiányuk adja meg2022. 01. 13.

A sok szempontból viszontagságos 2021-es év végén színházunk igazgatója, Szikora János Vakler Lajossal értékelte az évet a Fehérvár tv Ünnepi beszélgetések című műsorában. Arról, hogy hogyan telt az év, mi mindent tanulhattunk meg belőle, hogyan készültek az előadásaink, megtudhatják a műsor felvételéből.

Tovább olvasom

Tortúra-csütörtök2022. 01. 12.

Csütörtökön ismét Tortúra a Kozák András Stúdióban! A Veszprémi Petőfi Színház előadása Keller Jánossal a főszerepben és Stephen King zsenialitásával hozza el a félelmet és reszketést este héttől. Pár jegyet még vásárolhatnak!

Tovább olvasom
Tortúra-csütörtök
Vezessék le velünk a mókuskereket...

Vezessék le velünk a mókuskereket...2022. 01. 11.

Most, hogy felocsúdtunk a téli álomból, és újra elindult a mókuskerék, ránk fér egy kis levezetés. És hol máshol tehetnénk ezt meg, mint színházban. Mégpedig a Vörösmarty Színházban. Lássuk, mi mindennel várjuk Önöket januárban.

Tovább olvasom

25. előadásához érkezett A Vágy nevű villamos2022. 01. 10.

Vasárnap, január 9-én ünnepelte 25. előadását A Vágy nevű villamos alkotócsapata. Tenessee Williams története a '90-es évek magyar valóságába utazik ezzel a bizonyos villamossal, ahol a végállomás nem éppen a boldogság... Februárban újra műsoron!

Tovább olvasom
25. előadásához érkezett A Vágy nevű villamos
Égő szivárvány százezer virágbul - Atlantisz rajzpályázat

Égő szivárvány százezer virágbul - Atlantisz rajzpályázat2022. 01. 10.

Az Atlantisz előadáshoz kapcsolódóan a Vörösmarty Színház és a Szent István Király Múzeum rajz- és fotómontázs pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára. A pályázat témája lehet bármi, amit Petőfi Sándor élete, versei vagy személye ihletett. A pályázatra lehet egyedül, vagy osztálytársakkal és barátokkal is jelentkezni! Részletek a cikkben!

Tovább olvasom