Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Visszatért A Padlás

Visszatért A Padlás2022. 02. 11.

Örömmel jelentjük: A Padlás visszatért a nagyszínpadunkra! Szívből köszöntjük új szereplőinket: Váradi Eszter Sárát, Kiss Diána Magdolnát, Katona Klaudiát és Tóth Károlyt!

Tovább olvasom

A forgószél és a józan ész2022. 02. 09.

Bemutattuk az Antigonet. Viharos vastapssal tarolt hétvégén, február 5-én a Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiójában a Nagy Péter rendezte Antigone.

Tovább olvasom
A forgószél és a józan ész
Dramaturgok tanácskoztak színházunkban

Dramaturgok tanácskoztak színházunkban2022. 02. 07.

A Színházi Dramaturgok Céhe a hétvégén teátrumunkban tartotta nyílt fórumának első workshopjait.

Tovább olvasom

Nem a hatalom, hanem az ember…Antigone bemutató2022. 02. 04.

Egy hét csúszással ugyan (fránya járványhelyzet), de február 5-én, szombaton a Kozák András Stúdióban bemutatják Sophokles Antigone-ját Nagy Péter rendezésében.

Tovább olvasom
Nem a hatalom, hanem az ember…Antigone bemutató
Tájékoztatás elmaradó előadásokról

Tájékoztatás elmaradó előadásokról2022. 02. 03.

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves közönségét, hogy betegség miatt az alábbi előadások elmaradnak: február 3. 13:00, 16:00 - Diótörőcske (Lázár Ervin Program), 19:00 A cégvezető (Pelikán Fészek), február 4. - Boeing, Boeing (Déryné). A pótlások időpontjáról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. 

Tovább olvasom

Felejthetetlen élmény volt munkatársainknak a Hadik forgatása2022. 01. 31.

A Szikora János rendezte Hadik c. történelmi film forgatásának utolsó napján a péceli Ráday kastélyban egy kávéházi jelenetnek színházunk munkatársai is részesei lehettek. 

Tovább olvasom
Felejthetetlen élmény volt munkatársainknak a Hadik forgatása
Színház a kulisszák mögött az FM 99,2 MHz-en

Színház a kulisszák mögött az FM 99,2 MHz-en2022. 01. 28.

Érdemes lesz január 31-től kéthetente a Vörösmarty Rádió hullámhosszára tekerni, az FM 99,2 MHz-re, hiszen meg lehet ismerkedni a színház háttérben dolgozó munkatársaival, akik munkája nélkül nem lehetne hétről hétre esténként élvezni az előadásokat.

Tovább olvasom

Neked is van időd rá! - Juhász Illéssel2022. 01. 27.

Karácsony előtt hirdettük meg "Neked is van időd rá!" kampányunkat, amelynek célja, hogy idős, magányos emberek mindennapjaiba csempésszünk egy kis vidámságot, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy egy kis figyelemmel, odafordulással is óriási segítséget nyújthatunk. A karácsony véget ért, mi viszont folytatjuk...ezúttal Juhász Illéssel.

Tovább olvasom
Neked is van időd rá! - Juhász Illéssel
Csúszik az Antigone bemutatója...

Csúszik az Antigone bemutatója...2022. 01. 24.

...de a díszlet legalább már áll. Betegség miatt sajnos kénytelenek vagyunk elhalasztani a január 29-ére tervezett Antigone bemutatónkat a Kozák András Stúdióban. Az új időpontot hamarosan közzétesszük, de addig is megnézhetik, hogy milyen szép lett a díszlet!

Tovább olvasom