Elindult a jegyértékesítés márciusi előadásainkra

2023. 01. 30.

Két premierrel, sok zenével, csillagfénnyel és tizenkét dühös emberrel várjuk vissza nézőinket márciusban. Két hónapnyi leállás után március elsején ismét megnyílnak a Vörösmarty Színház kapui, előadásainkra ideiglenes jegyértékesítő pontunkon, a Novotel Hotelben és online válthatnak jegyet.

Márciusi bemutatóink helyszíne a Kozák András Stúdió lesz. 10-én a Nem félünk a farkastól, Albee kamaradrámája kerül színre Czukor Balázs rendezésében, 24-én pedig az ÁJLÁVJÚ! (Te édes, de jó vagy, légy más!), az őrületes musical-revü, Lendvai Zoltán elképzelései szerint.

Czukor Balázs Nem félünk a farkastól olvasópróbáján

A Nagyszínpadon folytatódnak bérletes előadásaink, Beatles.hu, Adáshiba, Vadak ura, amelyekre továbbra is vásárolhatnak jegyeket. Érkezik Csillagfény bérelteink két előadása, a Mezítláb a parkban és a Jaj, nagyi!, és folytatódik Atlantisz programunk, ezúttal Arany János balladáit dolgozzák fel a város diákjai az AranyJáték keretében.

Mezítláb a parkban

Óriási érdeklődés övezi az ismét színre kerülő Tizenkét dühös embert, Cserhalmi György rendezésében. Az exkluzív helyszínen, a Városháza Dísztermében megvalósuló előadásra rengetegen regisztráltak, munkatársaink a feliratkozás sorrendjében veszik fel a kapcsolatot az érdeklődőkkel.

A Tizenkét dühös ember stábjának egy része a Városházán

Már csak egy hónap, és újra találkozhatunk színházunkban. Nagyon várjuk Önöket! Addig pedig a Vörösmarty Színház jegyirodájának munkatársai a Novotel Hotel aulájába várják Önöket hétköznap 10.00 és 18.00 óra között.  telefonszám: +36  70 66 99 312, email: jegyiroda@vorosmartyszinhaz.hu, online jegyvásárlás ITT