Megnyitjuk a kapukat

2023. 02. 28.

Nálunk március elsejével nemcsak a tavasz köszönt be, hanem a kéthónapnyi bezárás után ismét megnyitjuk kapuinkat. Íme néhány praktikus információ, az épület újranyitásával párhuzamosan ugyanis még némi elhúzódó ablakcsere-munkálat kicsit nehezíti a pályát. 

Az első és legfontosabb, hogy végre újra otthonunkban köszönthetjük nézőinket, amit reméljük, Önök is úgy vártak már, ahogy mi. Az aulánkban viszont sajnos kicsit elhúzódott régóta várt ablakcsere, ezért fokozott óvatosságot és türelmet kérünk kedves nézőinktől. 

Jegypénztárunk a munkálatok idején a Novotel Hotel aulájában működik tovább, az előadások előtt egy órával azonban munkatársaink már a színházban várják Önöket. 

Ruhatárunk továbbra is zavartalanul működik, de amennyiben szükségesnek érzik, kabátjaikat magukkal vihetik a nézőtérre is.

Kávézónk - várhatóan március 15-ig - még nem üzemel. Az emeleti büfé március 6-án nyit.

Fontos számunkra Nézőink biztonsága, ezért a közönségforgalmi részen gondosan elkerített területen tároljuk a napközbeni munkálatokhoz szükséges eszközöket. Ezúton is kérjük, hogy a kordonok mögé ne lépjenek!

Szeretettel várjuk Önöket, a kellemetlenségért pedig szíves elnézésüket kérjük!