Tizenkét dühös ember - bemutató a Városházán

2023. 02. 25.

Végre megérkeztünk a premier napjához, este a Tizenkét dühös ember a székesfehérvári Városháza Dísztermében dönt egy fiatalember sorsáról, életről és halálról, előítéletekről, megalkuvásról és bátorságról. Ők tizenketten: Andrássy Máté, Végh-Szirmai Irén, Sághy Tamás, Závodszky Noémi, Kricsár Kamill, Váradi Eszter Sára, Ballér Bianka, Kuna Károly, Egyed Attila, Juhász Illés, Varga Lili és Kerkay Rita este héttől vesézik ki a bizonyítékokat. 

Ballér Bianka, Kuna Károly, Egyed Attila

Fotó: Cserta Gábor

Cserhalmi György nyolc év után - a megannyi változás ellenére - ugyanakkora elánnal ugrott neki az új helyszínen bemutatandó darabnak, és annak ellenére, hogy teljesen valódi színházi teret nem lehetett teremteni, a stábnak köszönhetően a Díszterem mégis igazi, hús-vér színházzá válik. Egyvalami azonban semmiképpen nem változott: "Ezzel a csapattal azért szerettem dolgozni, mert irgalmatlan nyitottak voltak. Az irgalmatlan most egy valódi jelző. Velem voltak irgalmatlanok, mert nyitottak voltak, adták magukat. És így előre kellett dőlni, hogy Atyamáriám, csupa ember!"

Závodszky Noémi, Sághy Tamás

Fotó: Cserta Gábor

Február 25-én, este hétkor bemutató a Városházán, a további előadásaink teltházasak, regisztrált nézőinkkel munkatársaink folyamatosan veszik fel a kapcsolatot!