Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Trianon különkiadás - Szikora János ajánlója

Trianon különkiadás - Szikora János ajánlója2020. 06. 04.

A Sárosi István drámájából készült Trianon előadás különkiadásával zárul a június 4-i megemlékezések sora Székesfehérváron. Teátrumunk utolsó nagyszínpadi bemutatójából készült összeállítást online és a Fehérvár Televízióban is levetítik csütörtökön 20.30 órától.

Tovább olvasom

Trianon kiállítás színházunk előtt2020. 06. 04.

Glócz Vendel Trianon című kiállításának részét képező portrék költöztek ki egy napra színházunk elé. A fiatal művész alkotásait 8 és 19 óra között tekinthetik meg a Vörösmarty Színház bejárata előtt.

Tovább olvasom
Trianon kiállítás színházunk előtt
Trianon különkiadás Trianon 100. évfordulóján

Trianon különkiadás Trianon 100. évfordulóján2020. 06. 03.

A Trianon című előadással emlékezünk a 100 éve aláírt békediktátumra. 2020. június 4-én, 16.31-kor teátrumunk Facebook oldalán online elérhető lesz az évad utolsó nagyszínpadi bemutatójából készült rendhagyó összeállítás.

Tovább olvasom

Meglestük Nonót a Művészkaravánon!2020. 06. 03.

Negyedik hete rója Székesfehérvár útjait a Művészkaraván csütörtöktől szombatig, hogy meglepetésszerűen felbukkanjon a város egy-egy pontján, szórakoztatva a közönséget. Múlt héten Závodszky Noémi képviselte színházunkat.

Tovább olvasom
Meglestük Nonót a Művészkaravánon!
A félbetört évad - online évadzáró és évadhirdető

A félbetört évad - online évadzáró és évadhirdető2020. 05. 29.

„Ami félbetört, azt összeillesztjük” - hangsúlyozta Szikora János igazgató színházunk online évadzáróján május 28-án. A rendhagyó virtuális találkozón fény derült a 2020/21-es évad bemutatóira: a nagyszínpadra Az ember tragédiája 2. mellett olyan sikerdarabok érkeznek mint a Boeing, Boeing, a Koccanás, a Fame, a Padlás és a Mágnás Miska.

Tovább olvasom

Éljenek a gyerekek! - Állatkerti történet Gyereknapon2020. 05. 31.

Május utolsó vasárnapján különleges utazásra hívjuk a gyerkeket: a Veszprémi Állatkertbe megyünk Janó Manóval, Reginával, Gabi nénivel és Sárival, hogy megetessük az állatovi kis tagjait. Tartsatok velünk!

Tovább olvasom
Éljenek a gyerekek! - Állatkerti történet Gyereknapon
Távozik színházunktól Lábodi Ádám, Seress Zoltán és Tűzkő Sándor

Távozik színházunktól Lábodi Ádám, Seress Zoltán és Tűzkő Sándor2020. 05. 27.

Tűzkő Sándor már április elején bejelentette, hogy távozik színházunktól. Most Lábodi Ádámtól és Seress Zoltántól kell búcsút vennünk. Szikora János videóban búcsúztatja őket.

Tovább olvasom

Keller János a rendhagyó Művészkaravánon2020. 05. 27.

A járvány miatt az idősotthonok lakói méginkább elszigetelten élik életüket, kedden azonban egy kis vidámságot csempésztek a Művészkaraván előadói az életükbe. Ezúttal színházunkat Keller János képviselte.

Tovább olvasom
Keller János a rendhagyó Művészkaravánon
Az ember tragédiája 2. a feol.hu-n

Az ember tragédiája 2. a feol.hu-n2020. 05. 23.

Újra próbál a Vörösmarty Színház társulata! Május 11-én volt Az ember tragédiája 2. első olvasópróbája. Tasnádi Istvánnal és Márton Lászlóval Majer Tamás beszélgetett.

Tovább olvasom