31. oldal

Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Gyereknapi meglepetés a gyermekotthonban

Gyereknapi meglepetés a gyermekotthonban2021. 06. 01.

Nem múlhat úgy el Gyereknap, hogy a székesfehérvári Vörösmarty Színház ne kedveskedne valamivel a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ kis lakóinak. Ezúttal rendhagyó módon nem egy műsort kaptak ajándékba, hanem egy különleges meghívást a Diótörőcske című előadásra.

 

Tovább olvasom

Előadásaink látogatásával kapcsolatos tájékoztató2021. 05. 31.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a Vörösmarty Színház előadásai (beleértve a Nyári Színházi rendezvényeket is) a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet szerint a következő biztonsági intézkedések betartása mellett látogathatók.

Tovább olvasom
Előadásaink látogatásával kapcsolatos tájékoztató
Különleges helyszínen A Pál utcai fiúk!

Különleges helyszínen A Pál utcai fiúk!2021. 05. 31.

A hirtelen nyakunkba szakadó nyár ezúttal olyan élményt kínál, amely az egész család szórakoztatását szolgálja. Az ókori római romok között, a Gorsium Régészeti Park Hadrianus színpadán elevenedik meg a Grund. 

Tovább olvasom

Lezajlott a Fame casting döntője – Törd meg a csendet! UPDATE: íme a nyertesek!2021. 05. 26.

Május 16-án lezajlott a Fame casting döntője. A szigorú zsűrinek 34 továbbjutó közül kellett kiválasztania azt a 22 táncost és énekest, akik részt vehetnek az előadás létrehozásában.

Tovább olvasom
Lezajlott a Fame casting döntője – Törd meg a csendet! UPDATE: íme a nyertesek!
Törd meg a csendet! - lezajlott a casting második fordulója

Törd meg a csendet! - lezajlott a casting második fordulója2021. 05. 14.

Alig zajlott le Fame-castingunk második fordulója, máris nyakunkon a döntő, ahol kiderül, hogy kik azok, akik részt vehetnek a produkció létrejöttében. A második forduló összefoglalóját május 15-én, szombaton 19:40-től nézhetik meg a Fehérvár Tv műsorán.

Tovább olvasom

Köszönetünket fejeztük ki a mentősöknek2021. 05. 10.

A Mentők Napja alkalmából május 10-én megköszöntük az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezetének Fejér megyei mentődolgozóinak azt az emberfeletti munkát, amelyet értünk tesznek nap mint nap, különösen a járványhelyzet idején.

Tovább olvasom
Köszönetünket fejeztük ki a mentősöknek
Felújítás és nyári színház - amire már régóta vágytál

Felújítás és nyári színház - amire már régóta vágytál2021. 05. 07.

Komédiák, bohózatok, visszatérő színésznő, szerelem, mámor, Grund és stand up, "Mert ehhez van kedvünk". Idén nyáron a Vörösmarty Színház négy helyszínen várja közönségét. JEGYVÁSÁRLÁS >>

Tovább olvasom

A kórháznál is szerenádoztak művészeink Anyák napján2021. 05. 05.

Idén Anyák napján a Vörösmarty Színház művészei buszba szálltak, hogy a várost járva örvendeztessék meg az édesanyákat, és a nőnapi megmozdulást pótolva, az összes hölgyet. Váradi Eszter Sára, Varga Gabriella és Keller János színes dalcsokorral készült.

Tovább olvasom
A kórháznál is szerenádoztak művészeink Anyák napján
Ismét megtörték a csendet

Ismét megtörték a csendet2021. 05. 03.

Vasárnap 21 kiválasztott részvételével folytatódott a Vörösmarty Színház Fame-castingja. A válogatóhoz ezúttal a Fehérvár Tv stábja is csatlakozott, május 8-án, 19:40-kor ugyanis egy egyórás műsorban lehet majd visszanézni a versenyzőket. Online itt követhető >>

Tovább olvasom

31. oldal