Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Valentin napi meglepetés

Valentin napi meglepetés2021. 02. 10.

A Vörösmarty Színház február 14-re, a szerelmesek napjára egy olyan meglepetéssel készül, ami még a cudar időben is garantáltan felmelegít mindenkit. Váradi Eszter Sára és Keller János vasárnap délután útra kel, hogy a székesfehérváriak otthonába vigye a szerelmet.

Tovább olvasom

Vörösmarty Staféta - Varga Lilivel2021. 02. 04.

Új sorozatot indítunk munkatársainkkal: villáminterjúkban kérdezzük őket mindenféléről, az utolsó kérdés azonban az övék. A stafétát átadva - egy kérdést feltéve - megszólíthatnak bárkit a színházból, akit aztán mi is meginterjúvolunk. És így tovább...

Tovább olvasom
Vörösmarty Staféta - Varga Lilivel
Pénteken A Mester és Margarita az e-Színház "színpadán"

Pénteken A Mester és Margarita az e-Színház "színpadán"2021. 02. 01.

Péntek este ismét a képernyők elé várjuk a színházrajongókat, Bulgakov A Mester és Margarita című 2014-es előadását nézhetik meg az e-Színház felületén. Jegyek korlátozott számban kaphatóak, érdemes sietni!

Tovább olvasom

Utolsó részéhez érkezett a Régimódi történet2021. 01. 30.

A Régimódi történet utolsó részét hallgathatják meg szombaton este hat órától a Mindig Veled! podcaston és a Vörösmarty Rádióban. Szabó Magda művének rádiójáték-változatát Hargitai Iván rendezte.

Tovább olvasom
Utolsó részéhez érkezett a Régimódi történet
Horváth Iza ügyelő a Mindig Veled!-ben

Horváth Iza ügyelő a Mindig Veled!-ben2021. 01. 29.

Újabb beszélgetéssel gazdagodott a Mindig Veled!, a Vörösmarty Színház podcast csatornája. Ezúttal Horváth Iza ügyelő életébe nyerhetnek bepillantást. Megtudhatják, hogy mi a feladata, ki lehet-e borítani, egyáltalán, mi kell ahhoz, hogy valakiből jó ügyelő váljék.

Tovább olvasom

Elstartolt a Kabaré Szerda2021. 01. 28.

Ki ne ismerné a Hacsek és Sajót? És ki ne szeretne visszarepülni az időben úgy száz évet, a kabaré hőskorába? Szerdánként Hacsek, Sajó és a Vörösmarty Színház társulata segít az időutazásban a Mindig Veled! podcaston.

Tovább olvasom
Elstartolt a Kabaré Szerda
Carmen online

Carmen online2021. 01. 26.

A Vörösmarty Színház január 29-én, pénteken mutatja be Carmen című előadását az e-Színház felületén. 

Tovább olvasom

A Magyar Kultúra Napja a Vörösmarty Színházban2021. 01. 23.

A Vörösmarty Színház kinyitotta kapuit a város zenészei, táncosai és színészei előtt, hogy a magyar kultúra napján a fehérváriak otthonába eljuthassanak a magyar és helyi kultúra értékei, a televíziós, illetve online közvetítésen keresztül. 

Tovább olvasom
A Magyar Kultúra Napja a Vörösmarty Színházban
Ha szombat, akkor Régimódi történet

Ha szombat, akkor Régimódi történet2021. 01. 22.

Nem kell tovább várniuk, szombaton elérkezünk a Régimódi történet című hangjátékunk negyedik részéhez. Este hattól meghallgathatják a Vörösmarty Rádió hullámhosszán és színházunk Mindig Veled! podcastján.

Tovább olvasom