A dolgok értékét a hiányuk adja meg

2022. 01. 13.

A sok szempontból viszontagságos 2021-es év végén színházunk igazgatója, Szikora János Vakler Lajossal értékelte az évet a Fehérvár tv Ünnepi beszélgetések című műsorában. Arról, hogy hogyan telt az év, mi mindent tanulhattunk meg belőle, hogyan készültek az előadásaink, megtudhatják a műsor felvételéből.

Szikora János mindent összevetve úgy érzi, hogy - bármilyen furcsán hangzik - ő személy szerint és a színház is profitált a járványból: "Rá kellett jönnöm, hogy nem természetes, hogy a közönség jön. Minden felértékelődött. Ha másra nem, arra biztosan jó volt ez a helyzet, hogy a rutinból örömet adó cselekvést csinált."

Ha kíváncsiak arra, hogy a Trianon sorsa hogyan alakul, és miért lett a covid nyertese Az ember tragédiája 2.0., miben rejlik a Fame titka, milyen lehetőségeket kapnak a Vörösmarty Színház fiatal színészei, hogy szárnyaikat próbálják a rendezés területén, milyen visszhangja volt az Ítélet és kegyelem című filmnek és hogy halad a nagyszabású történelmi film, a Hadik forgatása, akkor ne habozzanak, katt a lenti videóra, amiből minden kiderül: