Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Hamarosan...Kabaré szerda

Hamarosan...Kabaré szerda2021. 01. 19.

Január végén Kabaré Szerda néven új sorozatot indít a Vörösmarty Színház. Az első részekben Vadnay László írásaiból, a Hacsek és Sajó-ból hallgathatnak jeleneteket a színház Mindig Veled! podcast csatornáján, valamint a Vörösmarty Rádió hullámhosszán.

Tovább olvasom

Harmadik részéhez érkezett a Régimódi történet rádiójáték2021. 01. 15.

Szombaton újra Régimódi történet, ezúttal a harmadik részt hallgathatják meg. Este hat órától a Vörösmarty Rádió frekvenciáján, a színház Mindig Veled! podcast csatornáján pedig bármikor élvezhetik Szabó Magda családtörténetét.

Tovább olvasom
Harmadik részéhez érkezett a Régimódi történet rádiójáték
Mercedes Benzzel az online térbe

Mercedes Benzzel az online térbe2021. 01. 15.

Január 10-én gurult be az e-Színház színpadára Esterházy Péter és a Vörösmarty Színház Mercedes Benze, amit továbbra is elérhetnek az online platformon.

Tovább olvasom

Matkó Tamás, a Nuka zeneszerzője2021. 01. 04.

A szemfülesek már ki is bontották a karácsonyfa alá rejtett ajándékunkat, a kis jegesmedvelány, Nuka történetét. Az animációs filmből animációs-hangjátékká lett mese egy olyan kreatív lelkesedésből jött létre, amely "megfertőzött" mindenkit, aki a közelébe került. Erről mesélt Matkó Tamás, a Nuka zeneszerzője is.

Tovább olvasom
Matkó Tamás, a Nuka zeneszerzője
Élményekkel teli újesztendőt kívánunk!

Élményekkel teli újesztendőt kívánunk!2021. 01. 01.

Köszönjük, hogy ebben a kihívásokkal teli, leginkább online térbe szorult évben is hűségesek voltak hozzánk. A Vörösmarty Színház egész társulata nevében boldog, békés, élő színházi élményekben gazdag, vírusoktól mentes új évet kívánunk a színházbarátoknak!

Tovább olvasom

Kikapcsolódás az egész családnak2020. 12. 28.

A Vörösmarty Rádió-beli premiereket követően már Mindig Veled! podcast csatornánkon is élvezhetik különleges hangjátékainkat: a Régimódi történetet, valamint a Nuka, a világjárót. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Tovább olvasom
Kikapcsolódás az egész családnak
Áldott ünnepeket kívánunk! - Online, együtt karácsonyozott a társulat

Áldott ünnepeket kívánunk! - Online, együtt karácsonyozott a társulat2020. 12. 23.

A Vörösmarty Színház társulata áldott karácsonyi ünnepeket és színház élményekben gazdag újesztendőt kíván, remélve, hogy a járványhelyzet elmúltával mihamarabb újra együtt lehet közönségével. 

 

Tovább olvasom

Nincs Karácsony Vörösmarty Színház nélkül!2020. 12. 18.

Az idei Karácsony sem telhet el a Vörösmarty Színház előadásai nélkül! A székesfehérvári teátrum Vörösmarty Play csatornájának karácsonyi meglepetés csomagjában a korábbi évadok közönségsikereit eleveníthetik fel a nézők. Indításként újra át lehet élni a Régimódi történet, a Pillangó vagy éppen a Perelj, Uram! előadásokat.

Tovább olvasom
Nincs Karácsony Vörösmarty Színház nélkül!
Amikor a kreativitás szárnyra kap…Nuka, a világjáró – hangjáték Karácsonyra

Amikor a kreativitás szárnyra kap…Nuka, a világjáró – hangjáték Karácsonyra2020. 12. 18.

December 25-én új formában látogat el Önökhöz a kis jegesmedvelány, délután négytől Kerkay Rita illusztrációival és Matkó Tamás zenéjével kel életre Kricsár Kamill varázslatos mesevilága. A hangjáték képes verzióját a Vörösmarty Színház facebook-oldalán, youtube-csatornáján és honlapján nézhetik meg, a Mindig Veled! hivatalos Vörösmarty Színház-podcaston pedig december 25-től bármikor meghallgathatják.

Tovább olvasom