Felejthetetlen élmény volt munkatársainknak a Hadik forgatása

2022. 01. 31.

A Szikora János rendezte Hadik c. történelmi film forgatásának utolsó napján a péceli Ráday kastélyban egy kávéházi jelenetnek színházunk munkatársai is részesei lehettek. 

Megkérdeztük kollégáinkat, hogy hogy érezték magukat a forgatáson:

Kávéházi jelenet színházunk statisztáival a Hadik forgatás utolsó napján a péceli Ráday kastélyban: Rovó Tamás, Kondász Renáta, Weil Szilvia és Bécsi Attila a rendező Szikora János társaságában

Weil Szilvia súgónknak már volt filmes élménye, de elárulta, hogy nagyszerű volt visszamenni kicsit az időben és ilyen stílusú ruhákban lenni egy rövid időre: "Végtelenül kedves, segítőkész volt velünk a stáb, öltöztetők, fodrászok, sminkesek, mindenki, akivel találkoztunk a forgatáson."

Bécsi Attila üzemeltetési vezetőnek óriási élményt jelentett a forgatás, amely egy új világot tárt fel a számára: "Kaotikus elsőre, de mégis profi, rendkívül szervezett volt a felvétel, amelyhez remek hangulat és egy rettentően szimpatikus stáb társult."

Rovó Tamás táncmester szerint is a forgatás igazán jó hangulatú, remek program volt: "Bár néha sokat kellett várnunk, de érdekes volt. Megérkezésünk után felvettük a jelmezünket, aztán a fodrászatban kötöttünk ki, ahol megkaptuk a parókánkat, majd egy kávéházi jelenetet vettünk fel igazán jó hangulatban és profi körülmények között."

Kondász Renáta nézőtéri vezető is kiemelte a profi körülményeket és folyamatos figyelmet amit kaptak: "Nagyon kedves volt mindenki, Szakács Györgyi rendezte a ruhánkat, Mucsival és Sztárek Andreával volt jelenetünk. Szikora János rendező, színházunk igazgatója nagyon meglepődött és megörült, amikor meglátott minket."