Elhalasztjuk Az ember tragédiája 2.0 ősbemutatóját és szeptemberi előadásainkat - Frissítve

2020. 09. 08.

Kedves Közönségünk!

Társulatunk lelkesen várta már, hogy újra nézők előtt játszhasson a kőszínházban és fél éves szünet után szeptember 12-én bemutathassuk Az ember tragédiája 2.0-át. Azonban sajnálattal közöljük, hogy társulatunk egyik tagjánál azonosították a Covid vírus jelenlétét, miután PCR tesztje pozitív lett, ezért elhalasztjuk Az ember tragédiája 2.0 ősbemutatóját, valamint várhatóan a szeptemberi műsorban meghirdetett összes előadást. A járványügyi hatóság tájékoztatásáig kérjük szíves türelmüket, azonnal jelezzük, amint színházunk újra fogadhatja Önöket és ismertetjük az új időpontokat.

Gyorsan reagáltunk társulati tagunk kedd délelőtt tudomásunkra jutott pozitív tesztjére: hivatalos tesztet végeztettünk el önköltségi alapon a vele kontaktusba lépett kollégáinkon, s azonnal Budapestre szállítottuk a teszteket, hogy gyorsan eredményhez jussunk. Tettük mindezt annak érdekében, hogy évadunkat minél előbb el tudjuk kezdeni, s bemutathassuk Az ember tragédiája 2.0-át.

A teljes társulat bízik abban, hogy a munkát mielőbb folytathatjuk ugyanazzal a lendülettel, ahogy belekezdtünk. Kollégánknak jobbulást kívánunk, Önöket pedig reméljük, mihamarabb viszontláthatjuk!

Jegypénztárunk változatlanul nyitva tart és készséggel segít Önöknek.

Vigyázzanak egymásra!