Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Filmforgatás Csákberényben

Filmforgatás Csákberényben2020. 11. 13.

Már forog Csákberényben az a film, amely Sobor Antal: Perelj, Uram! című színművéből előbb színpadra, most pedig a filmvászonra kerül. A székesfehérvári Vörösmarty Színház Ítélet és kegyelem címen készülő produkciója a 48-as szabadságharc leverésének időszakából elevenít fel egy megtörtént, kevesek által ismert epizódot. 

Tovább olvasom

Éjféltől zárva vagyunk, de Nuka már betette hozzánk a mancsát2020. 11. 11.

A kormányrendeletnek megfelelően színházunk 30 napra bezárta kapuit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne készülnénk nézőinknek valami kedvességgel, hogy megkönnyítsük ezt a mindannyiunk számára nehéz időszakot, és kapcsolatban maradhassunk.

Tovább olvasom
Éjféltől zárva vagyunk, de Nuka már betette hozzánk a mancsát
Tájékoztatás - 30 napig elmaradnak előadásaink

Tájékoztatás - 30 napig elmaradnak előadásaink2020. 11. 09.

A járvány terjedésének lassítása érdekében újabb korlátozásokra kerül sor, melyek érintik színházunk működését is. A jelenleg rendelkezésre álló információk értelmében november 11-től december 10-éig meghirdetett előadásaink elmaradnak.

Tovább olvasom

Színművészünk, Varga Lili az idei Domján-díjas!2020. 11. 06.

A magyar színháztörténet egyik meghatározó alakjának, Domján Editnek az alapítványa, tehetséges fiatal, vidéken játszó, 40 év alatti színésznők művészetének elismerésére hozta létre a díjat, melyet évente egyszer adnak át decemberben, Domján Edit születésnapjához közel. Szívből gratulálunk Varga Lilinek!

Tovább olvasom
Színművészünk, Varga Lili az idei Domján-díjas!
Ha csütörtök, akkor podcast

Ha csütörtök, akkor podcast2020. 11. 05.

Mai Mindig Veled! podcast premierünk vendége a színház szíve-lelke, Németh Mariann Mary. Aki ismeri, tudja, hogy azon kívül, hogy rendezőasszisztens mennyi mindent tesz még. Aki nem ismeri, most megismerheti. Este kilenctől keressék az Anchor.fm-en és a Spotifyon!

Tovább olvasom

Tájékoztatás előadásaink elhalasztásáról2020. 11. 04.

Sajnálattal értesítjük kedves közönségünket, hogy betegség miatt elhalasztjuk a Nagyszínpadon és a Pelikán Fészekben 2-2 előadásunkat.  

Tovább olvasom
Tájékoztatás előadásaink elhalasztásáról
Tájékoztatás a színházakat érintő jogrendről

Tájékoztatás a színházakat érintő jogrendről2020. 11. 04.

Éjféltől rendkívüli jogrend lépett életbe országunkban, amely szabályozza a színházak működését is. Köszönjük, hogy eddig is velünk voltak, hogy kitartottak!

Tovább olvasom

A reneszánsz ember a színházban2020. 11. 03.

Év végégig látogatható emeleti Galériánkban Kocsis András Sándor, egy valódi reneszánsz ember tárlata. Látható itt különleges frigy művészvilág és aktualitás között, korszakok és korszakalkotók között két és három dimenzióban.  

Tovább olvasom
A reneszánsz ember a színházban
Premier bérletes ősbemutató betegség miatt elhalasztva

Premier bérletes ősbemutató betegség miatt elhalasztva2020. 10. 31.

Sajnálattal közöljük, hogy a mai, 2020. október 31-i Az ember tragédiája 2.0 című előadásunk ősbemutatója betegség miatt elmarad.További előadásainkról, novemberi műsorunkról jövő hét közepén nyújtunk tájékoztatást. Megértésüket köszönjük!

 

Tovább olvasom