FELHÍVÁS - a Fejér megyei graffitiseknek!

2024. 04. 18.

 

A Vörösmarty Színház helyi graffiti művészeket keres legújabb, Kozák András Stúdióban tartott bemutatójához, az Iphigenia Auliszban produkcióhoz!
Olyan helyi graffitisek jelentkezését várjuk, akik művészetükkel, kreativitásukkal és stílusukkal hozzá tesznek az előadás atmoszférájához, világához, színpadi képéhez. Fontos számunkra, hogy helyet adjunk ennek az utcai művészeti ágnak a fehérvári kultúra egyik legkiemelkedőbb épületében, a színházban. 

Az előadás rendezője, Bagó Bertalan és díszlettervezője, Vereckei Rita által kiválasztott művészek saját munkájukkal - az előadás alkotóival kooperációban - dekorálhatják ki a díszlet falait. Az ehhez szükséges anyag költséget a színház költségvetéséből finanszírozzuk. 

 

Miket várunk a beküldött pályázatokban: 

  • Három képet korábban megvalósult alkotásotokról/alkotásaitokról, amelyek érzékeltetik a személyes stílusotokat;

  • Egy rövid bemutatkozó szöveget, amelyben megismerhetjük a személyiségedet, a graffitizéshez való kapcsolatodat;

  • Elérhetőségeidet: e-mail cím, telefonszám.

A pályázatban beküldött anyagokat nem publikáljuk, kizárólag a bíráló bizottság tagjai fogják megtekinteni és kizárólag a művészek kiválasztásának céljára használják fel őket! 

 

A pályázat leadási határideje: április 28. vasárnap, 23:59.

 

Az elkészült pályázatokat Vereckei Ritának, az előadás díszlet- és jelmeztervezőjének kell elküldeni, a vereckeirita@gmail.com e-mail címre! Az email tárgya: “Iphigenia GRAFFITI” legyen!

 

A kiválasztott művészek amellett, hogy alkotásuk része lehet a Vörösmarty Színház következő produkciójának, jutalmul egy festék spray csomagot vehetnek át.

 

Nagy szeretettel várjuk a jelentkező graffiti művészek munkáit!

 

Vörösmarty Színház