Vezessék le velünk a mókuskereket...

2022. 01. 11.

Most, hogy felocsúdtunk a téli álomból, és újra elindult a mókuskerék, ránk fér egy kis levezetés. És hol máshol tehetnénk ezt meg, mint színházban. Mégpedig a Vörösmarty Színházban. Lássuk, mi mindennel várjuk Önöket januárban.

A január a nagy maratonok hónapja Fehérváron, 11-16-ig (13-át, csütörtököt leszámítva) Az ember tragédiája 2.0 hete. Kedden a Ciszter, szerdán a Vasvári bérletesek mellett még elcsíphetnek egy-két jegyet. Pénteken a Déryné bérletesek 2020. november 13-ai előadását pótoljuk (akinek jegye volt erre az időpontra, ekkor tud jönni), szombaton a Videoton bérletesek mellé még beférnek páran, vasárnap pedig 17 órai kezdettel a Kabos bérlettulajdonosok nézhetik meg a 2020. november 18-ai elmaradt előadás pótlását. Ez utóbbi kivételével Az ember tragédiája 2.0 este hat órakor kezdődik!

Ismét robban a nagy Fame-bomba! Januárban négy alkalommal leshetnek be a művészeti iskola diákjainak harcába a felnőtté válás rögös útján. 18-án a Teleki, 19-én pedig a Kodo bérletesek örülhetnek, a 22-ei hétvégén pedig szabad a vásár, szombatra és vasárnapra is szabadon vásárolhatnak jegyeket, de izibe’!

A Kozák András Stúdióban már javában folyik a munka, hiszen 29-én mutatjuk be az Antigone-t Nagy Péter rendezésében. Ha a bemutatóról lemaradna, ne búsuljon, 30-án este hét órától megnézheti!

13-án pedig a Tortúra érkezik Veszprémből, Keller János főszereplésével szintén a Kozák András Stúdióba.