A Pál utcai fiúk

Szerző: Dés László − Geszti Péter − Grecsó Krisztián

Repertoár

Ismertető A Pál utcai fiúk

Az érvényben lévő rendelkezések alapján Nyári színházi programunk védettségi igazolvány nélkül látogatható!

Nyári színházi előadásainkra váltott jegyek tartalmazzák a belépőt a Gorsium Régészeti Parkba, így igazán élményekkel teli program lehet a látogatásból!

!! Hasznos jó tanácsok az előadáshoz !!

Nyári színház - Gorsium Régészeti Park előadás szereposztása
 

Zenés játék két részben Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán. A színpadi változat kialakításában részt vett Marton László és Radnóti Zsuzsa, Török Sándor átdolgozásának néhány elemét felhasználva.

Grund, gittegylet, einstand – ki ne ismerné ezeket a fogalmakat? Ki ne tudná, ki az a NEMECSEK ERNŐ – így, csupa nagybetűvel! Molnár Ferenc szívbemarkoló regényéből Grecsó Krisztián készített új színpadi változatot, a dalok a Dés−Geszti szerzőpáros remekművei. A Pál utcai fiúk a sajátunk, egy olyan érzékeny történet, melynek zenés változata tartalmas kikapcsolódást ígér az egész családnak, hiszen a fiatalokat és a felnőtteket is egyaránt megszólítja és magával ragadja.

Az előadás ősbemutatóját a Vígszínházban tartották 2016-ban Marton László rendezésében. A zenés játék a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. és Molnár Ferenc jogörökösei engedélyével kerül bemutatásra.

 

 

A Pál utcai fiúk továbbjátszása az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósul meg.

REPERTOÁR