A Pál utcai fiúk Gorsiumban - néhány hasznos infó

2021. 07. 23.

Július 27-30. között a Gorsium Régészeti Parkban játsszuk A Pál utcai fiúk című előadásunkat. Ahhoz, hogy kikapcsolódásuk felhőtlen legyen, nemcsak az időjárásnak kell kedveznie, hanem néhány hasznos információval mi is segíteni tudunk.

Az érvényben lévő rendelkezések alapján Nyári Színházi programunk védettségi igazolvány nélkül látogatható!

A Régészeti Park Hadrianus színpadának nézőterén nem székeket találnak majd, hanem háttámla nélküli padokat, ezért  kényelmük érdekében térítésmentesen párnákat biztosítunk, melyeket a bejáratnál lehet átvenni, hogy az előadást zavartalanul élvezhessék.

A nézőtérre a beengedés 19:45-kor kezdődik, a két felvonás közötti szünet 30 perces lesz, így lehetőség lesz a nézőtér közelében található Büfé szolgáltatásait igénybe venni.

A mosdót a főépületben és a nézőtér mellett találják meg, hosstesseink szívesen segítenek majd az iránymutatásban.

Érdemes kényelmes ruhában és cipőben érkezni, mert a Park területe nem magassarkú cipő-kompatibilis, valamint javasoljuk szunyogriasztó  bepakolását a színházi csomagba. Érdemes hamarabb érkezni, hiszen az előadásra váltott jegyek tartalmazzák a belépőt a Gorsium Régészeti Parkba, és előadás előtt egy sétát is tehetnek a római kori emlékek között, így igazán élményekkel teli program lehet a látogatásból!

Kellemes színházi  estét kívánunk!

Gorsium Régészeti Park előadás szereposztása


A helyszín megközelítése

Gorsium Régészeti Park - Tác

Megközelítés: az M7-es autópályájáról a szabadbattyáni lejárónál  GPS koordináták: 47.0775 / 18.4137 

A parkolás ingyenes, a gorsiumi nagy parkoló mellett a bekötőút egyik oldalán is lehet parkolni.