Ballér Bianka: Egy kép (vagy öt) többet mond minden szónál

2023. 12. 15.

A karácsony ünnepi szokásai sok helyen nagyon hasonlóak, ugyanakkor minden családnak megvannak az évek során kialakult tradíciói, saját kis rítusai és szertartásai, amelyek személyes élménnyé varázsolják az ünnepet. Sorozatunkban a Vörösmarty Színház színészeit kérdezzük meg, hogy számukra mit jelent a karácsony, hogyan élik meg az év legmeghittebb napjait és milyen meghatározó emlékeket hoznak a múltból.

Bia képekben meséli el, hogy számára milyen a karácsony, ezekhez pedig kis leírásokat is küldött nekünk! 

Az első képen én vagyok kislányként,amikor még hittem a Jézuskában meg a Mikulásban és ehettem szaloncukrot vödörszám, amikor még minden olyan könnyű és gond nèlküli volt. :D 

A következő két képen a családommal vagyok.

A karácsonyban a legjobban azt szeretem,hogy mind együtt vagyunk. Anyukám, húgom, öcsém, bátyám meg a nevelőapukám, mamám. Szeretem az otthoni ételeket és az egész estés társasozásokat. Nagyon szeretek ajándékot készíteni és venni is, imádok adni, mosolyt csalni a szeretteim arcára. Szeretem, hogy ilyenkor mind otthon vagyunk Balatonon, együtt fát díszítünk, mézeskalácsokat pingálunk, nagyokat sétáltunk és beszélgetünk.

  

 

Az utolsó két képen Zeldi kutyusunk látható.

Három éve decemberben örökbefogadtuk Zelda kutyusunk, ami az egyik legcsodásabb döntés volt az életemben, minden napom megszépíti. Nagyon érzékeny, okos nomeg lusta kutyus és persze olyan agarasan kényes, ami rengeteg humort csal a hétköznapjaimba. Szeretek vele összebújni a hideg havas vagy esős napokon, igazi kanapé királynő.