Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Jótékonysági előadás - Ismét a Vörösmarty Színházba érkezik a beregszászi társulat2022. 11. 23.

A kárpátaljai művészek ezúttal A helység kalapácsát hozzák el Székesfehérvárra december 2-án a Petőfi Emlékévhez csatlakozva. Az előadás teljes bevételét a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház művészei számára ajánlják fel.

Tovább olvasom

X. Újszövetség Maraton és Via Lucis fotókiállítás megnyitó2022. 11. 22.

Immár 10. alkalommal rendezi meg a Vörösmarty Színház az Újszövetség Maratont, amely idén is Advent első vasárnapján (november 27-én) lesz.

Tovább olvasom

ELMARAD A SZOMBATI ADÁSHIBA ÉS A KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ2022. 11. 19.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a november 19-i Videoton bérletben meghirdetett Adáshiba és a hozzá kapcsolódó közönségtalálkozó betegség miatt elmarad. A pótlásról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Megértésüket köszönjük!

 

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Sághy Tamás a Mindig Veled! podcastban2022. 11. 18.

Új epizóddal jelentkezik a Vörösmarty Színház podcastja, a Mindig Veled!, ezúttal Sághy Tamás ült a mikrofon mögé. A pandémia alatt cégvezetővé vált, hat nap alatt ugrott be Brutusként a Julius Caesarba, és jópár évig napi sorozatot forgatott. Egy dologtól fél, mégsem gyáva.

Tovább olvasom

A darab, amely szándékában nem tisztességes2022. 11. 15.

Noha az énekpróbák javarészén már túl van a Te édes, de jó vagy, légy más! című bemutató négyesfogata (hála és köszönet Réti Anikó korrepetitornak), az olvasópróbát délelőtt tartották meg a Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiójában. A Lendvai Zoltán rendezte jókedvű musical-revüként aposztrofált művet így csodás zenés betétekkel élvezhettük végig.

Tovább olvasom

Csodák az Adáshiba bemutatóján2022. 11. 14.

November 12-én, szombaton az Adáshiba nagy sikerű premierjének végén, a darab 91 éves szerzőjét, Szakonyi Károlyt is köszönthettük a nagyszínpadon. Teátrumunk igazgatója, Szikora János a pezsgős köszöntésen így fogalmazott: "Sok csoda történt a darabban, de az igazi csoda mégiscsak Karcsi jelenléte volt."

Tovább olvasom

Újraindult a Vörösmarty Járat! - legközelebb november 25-én szállhatnak fel2022. 11. 11.

November 10-én fantasztikus élményben részesülhetett egy igazán különleges társaság. Újraindult ugyanis a Vörösmarty Járat, amelynek utasai Budapestről utaztak Székesfehérvárra, majd átszálltak A Vágy nevű villamosra, hogy az estét színészeinkkel töltsék együtt egy finom vacsora keretében. Legközelebb november 25-én indul a Járat, akkor a Julius Caesar csapatával találkozhatnak.

Tovább olvasom

A Vadak ura Székesfehérváron2022. 11. 10.

Óriási sikerrel debütált a Vörösmarty Színház színpadán a TBG Production látványos előadása, a Vadak ura. Vidéki színházként először Székesfehérvár szavazott akkora bizalmat a produkciónak, hogy diákbérletben játssza. A közönség hálája ezúttal sem maradt el, az erdő lakói pedig megtalálták a Vadak urát…

Tovább olvasom

A Bátorság Mérlege2022. 11. 10.

Székesfehérvárra érkezik a 100 éve született köztársasági elnök, Göncz Árpád drámája, a Mérleg. Időutazás? Szerelmi történet? Történelmi visszatekintés? Vagy egy egyszerű beszélgetés két ember – egy nő és egy férfi – között? Talán mind. Kerkay Rita rendezését Varga Mária és Zsótér Sándor kettősével november 13-án és 20-án láthatják a Kozák András Stúdióban. A 13-i előadás után pedig részt vehetnek egy közönségtalálkozón az alkotókkal.

Tovább olvasom