Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Különdíjas a Julius Caesar az eSzínház Fesztiválon!2023. 10. 02.

A Papageno különdíját a székesfehérvári Vörösmarty Színház Julius Caesar című előadása érdemelte ki, Bagó Bertalan rendezésében.

Tovább olvasom

Csapjunk bele! - Közös lecsó-kóstolással nyitotta meg a közönség és a társulat a Vörösmarty Színház új évadát2023. 10. 01.

Belecsaptunk az új évadba, közösen! Fergeteges évadnyitó bulival indította meg a szezont a Vörösmarty Színház! Különleges műsorokkal, exkluzív kedvezményekkel és nyereményekkel fogadta a nézőket a teátrum október 1-jén, vasárnap.

Tovább olvasom

Benyovszky, a szabadság szerelmese - Sajtótákékoztató2023. 09. 23.

Madagaszkár királyának története a királyok városába érkezik! A Vörösmarty Színház és a Benyovszky Emléktársaság közös sajtótájékoztatóján bejelentettük a musical szenzációt.

Tovább olvasom

Csapjunk bele! - IDŐPONTVÁLTOZÁS2023. 09. 22.

Az önkormányzattal összhangban arra a döntésre jutottunk, hogy a “Csapjunk bele! - Évadnyitó buli” esemény időpontját áthelyezzük.

Tovább olvasom

Csapjunk bele! - A Vörösmarty Színház évadnyitó rendezvénye2023. 09. 15.

OKTÓBER 1.

Évadnyitó eseményt rendez a Vörösmarty Színház. Sok izgalmas programmal, műsorral és kedvezményekkel várjuk kedves Nézőinket!

Tovább olvasom

Gyűjts minél több élményt okosan! - Színházi kedvezmény csomagok2023. 09. 11.

Szeretnél több előadást is megnézni szeptember-október hónapban?! Élj ajánlatunkkal és gyűjts több élményt okosan!

Tovább olvasom

Interjú Szikora Jánossal a Koronatúráról2023. 08. 18.

A hagyományos Koronázási Szertartásjáték helyett idén augusztus 19-én, szombaton 21 órától a Korona-túra című produkció várja az érdeklődőket. Szikora János a részletekről beszélt:

Tovább olvasom

Rákóczi Szövetséges diákok és a KoronaTúra2023. 08. 18.

Felvidékről és Erdélyből érkezett az a 15 fiatal, akik részt vesznek a Rákóczi Szövetség és a Vörösmarty Színház által közösen szervezett Kárpát-medencei Színjátszó Táborban augusztus 12-20-a között, melyet Székesfehérvár Önkormányzata is támogat. A színház és a színjátszás iránt érdeklődő fiatalok idén is aktívan részt vesznek a Királyi Napokban: a Korona-túra előadás augusztus 19-én, szombaton 21 órakor kezdődik az Aranybulla-emlékműnél kialakított színpadon.

Tovább olvasom

A Színikritikusok-Díjának idei várományosa: Krisztik Csaba2023. 08. 18.

A Színházi Kritikusok Céhe idén 44. alkalommal adja át a Színikritikusok díját, amellyel a 2022/2023-as évad kiemelkedő színházi teljesítményeit ismeri el. A díjátadó gála, amelyen a tatabányai Jászai Mari Színház társulata közreműködik, szeptember 17-én lesz a Katona József Színházban. A várományosok között Krisztik Csaba.

Tovább olvasom