Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Gyulától Nyíregyházáig, Almáditól Bodajkig...2021. 08. 31.

Idén nyáron végre nem csak a székesfehérvári közönség élvezhette előadásainkat, társulatunk Gyulán, Nyíregyházán, Balatonalmádiban és Bodajkon is bezsebelhette a tapsot. Így a szeptembert már újult erővel várhatjuk, akárcsak közönségünket.

Tovább olvasom

Számítunk a véleményére!2021. 08. 25.

A Vörösmarty Színház számára legfontosabb a közönség, a közösség. Előadásainkkal és szolgáltatásinkkal szeretnénk Önöknek a legjobbat nyújtani. Jelen kérdőív kitöltésével segíthet nekünk, hogy a lehetőségekhez igazítva észrevételeiket, javaslataikat megvalósítsuk. 

Tovább olvasom

Szeptemberi műsorunk már elérhető!2021. 08. 18.

Füzetcsomag? Pipa. Iskolatáska? Pipa. Kinőtte a tornacipőt? Pipa. Rámegy még az ünneplő? Pipa. Közeledik a szeptember, de hogy ne csak az iskolakezdésről szóljon, íme szeptemberi műsorunk, bőven lesz lehetőségük kipihenni a könyvcsomagolás fáradalmait. 

Tovább olvasom
" allowfullscreen>

Táborzáró - elbúcsúztak a színjátszó diákok2021. 08. 17.

A negyedik Kárpát-medencei Színjátszó Tábor záróeseményét ismét a székesfehérvári Városházán tartották meg. A diákok augusztus 14-16 között a Bartók Béla téren adták el Visszatekintő játékukat óriási sikerrel.

Tovább olvasom

Sikeres Visszatekintő játék premier + Kiállítás színházunkban2021. 08. 16.

A Koronázási Szertartásjátékok elevenednek meg színpadon, képen és mozivásznon a Székesfehérvári Királyi Napok 2021. keretében. A Vörösmarty Színház a Bartók Béla téren Visszatekintő színpadi játékkal és a szertartásjátékok vetítésével, a Galérián fotó- és jelmezkiállítással idézi fel az elmúlt nyolc év legszebb pillanatait.

Tovább olvasom

A táborlakók élete...2021. 08. 13.

...nem csak játék és mese. A Rákóczi Szövetség diákoknak megrendezett színjátszótáborába idén 22-en érkeztek a Felvidékről és Erdélyből (Temesvárról és Nagyváradról). A gyerekek az elmúlt évek Koronázási Szertartásjátékaiban vehettek részt mellékszereplőkként, idén azonban övék a főszerep.  

Tovább olvasom

Kezdetét vette a Rákóczi Szövetség és színházunk közös színjátszó tábora2021. 08. 09.

Immáron negyedik alkalommal hirdetett a Vörösmarty Színház és a Rákóczi Szövetség közösen Kárpát-medencei színjátszó tábort. A székesfehérvári táborba középiskolás fiatalok érkeztek valamennyi külhoni régióból, sőt néhányan közülük már évek óta visszatérő táborozók.

Tovább olvasom

Sikeres "Mert ehhez van kedvünk..." premier2021. 08. 06.

... de tényleg! Ülni a Kávézó pódiumán (na jó, egyeseknek csak az állás marad), és örömzenét játszani, énekelni, történeteket mesélni, amik nem csak nekünk viccesek. Ez volt a péntek esti GabiKvArt és Andrássy Máté őrületes esztrádműsora. 

Tovább olvasom

Átölel a múlt - Időutazás a Bartók Béla téren és színházunkban2021. 08. 03.

Az idei nyár rendhagyó lesz a Koronázási Szertartásjátékok történetében. Különleges időutazásra hívunk mindenkit a technika segítségével, hiszen három estén át (augusztus 14-16) felidézzük az elmúlt nyarak romkerti hangulatát.

Tovább olvasom