ÁJLÁVJÚ! (Te édes, de jó vagy, légy más!)

Szerző: Joe DiPietro-Jimmy Roberts

Repertoár

Ismertető ÁJLÁVJÚ! (Te édes, de jó vagy, légy más!)

FIGYELEM!  Az előadás helyszíne a Kozák András Stúdió.

Az eredeti New York-i produkció létrehozói: James Hammerstein, Bernie Kukoff és Jonathan Pollard | Eredeti rendezés: Joel Bishoff 
Az első produkciót az American Stage Company állította színpadra | Executive Producer: James N. Vagias    

Megőrülünk az egyedülléttől… aztán megőrülünk valakiért …aztán néha tőle.

Mikor egyedül vagyunk társra vágyunk, mikor megtaláltuk sokszor egy kis magányra, és amikor megkapjuk bármit megtennénk, hogy ne érezzük magunkat egyedül.

A világ talán legnépszerűbb Off-Broadway musicale rólunk szól, jelenetei bárkinek ismerősek lehetnek a saját életéből. Mindezt rengeteg humorral, életszeretettel. A négy színész számtalan karakterbe bújva tárja elénk szerethető botladozásainkat a Boldogságért.

 

A színdarab Magyarországon a Concord Theatricals Ltd. (www.concordtheatricals.co.uk) és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.theatrum-mundi.hu) között létrejött megállapodás alapján kerül színre.

Az előadást szigorúan tilos videón vagy elektronikusan, audio- és/vagy vizuális felvételen rögzíteni, bármilyen módon közvetíteni vagy közzétenni. Ez kimeríti a szerzői jogok és az ezzel kapcsolatos magyarországi és nemzetközi szabályok (UK Copyright, Designs and Patents Act 1988) megsértését és bírósági eljárást von maga után.


Tartozzon Ön is bérleteseink közé!

 

REPERTOÁR