Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

A padlás 75. előadását ünnepeltük

A padlás 75. előadását ünnepeltük2022. 12. 28.

„Mert kell egy hely, hol minden szellem látható. Mert kell egy hely, hol minden szólam hallható” – ez a hely pedig A padlás! A népszerű mesemusical 75. előadását ünnepeltük december 27-én nagyszínpadunkon. A vastapssal zárult előadás végén Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója egy padlást formáló tortával köszöntötte az alkotói stábot. 

Tovább olvasom

Ünnepi nyitvatartás és köszöntés2022. 12. 20.

Karácsonyig jegypénztárunk a szokásos módon tart nyitva: 10-18 óráig, a két ünnep között pedig az előadások kezdése előtt egy órával nyitnak ki munkatársaink. Társulatunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket és színházi élményben gazdag újesztendőt kíván!

Tovább olvasom
Ünnepi nyitvatartás és köszöntés
Elmarad a vasárnapi Közönségtalálkozó!

Elmarad a vasárnapi Közönségtalálkozó!2022. 12. 17.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a december 18-án 17.30-kor kezdődő Adáshiba Közönségtalálkozó betegség miatt elmarad. A pótlásról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. A Fehérvár bérletben 19 órakor kezdődő előadást a változás nem érinti, nézőinket szeretettel várjuk! Megértésüket köszönjük!

Tovább olvasom

Tizenkét dühös ember - februárban a Városházán2022. 12. 16.

Az ideiglenes épületbezárás idején sem maradnak a székesfehérváriak színház nélkül. Február 25-én a Tizenkét dühös ember című előadást különleges helyszínen, a székesfehérvári Városháza Dísztermében mutatjuk be Cserhalmi György rendezésében.

Tovább olvasom
Tizenkét dühös ember - februárban a Városházán
Adni jó! - Tíz egyszülős családhoz juttattunk el adományokat

Adni jó! - Tíz egyszülős családhoz juttattunk el adományokat2022. 12. 15.

Az Egyszülős Központ "Színházak az egyszülősökért" kampányához színházunk örömmel csatlakozott. Karácsonyi nagykövetként tíz családhoz juttattuk el a felajánlásokat, az ünnepélyes átadásra december 14-én került sor. 

Tovább olvasom

Diótörőcske a karácsonyfa alatt - januárban az eSzínház műsorán2022. 12. 12.

Mondhatnánk, hogy képletesen értettük, hogy Diótörőcske a karácsonyfa alatt, de idén nemcsak a színpadon védelmezheti a fát a hős maroknyi csapatával, hanem ajándékként valóban bekerülhet sok kisgyerek ajándékaként. Az eSzínház januárban tűzi műsorára Csukás István utolsó színpadi művét, jegyek már kaphatók!

Tovább olvasom
Diótörőcske a karácsonyfa alatt - januárban az eSzínház műsorán
Nem félünk a farkastól - az olvasópróba

Nem félünk a farkastól - az olvasópróba2022. 12. 07.

Nagyon izgalmas próbafolyamat vette kezdetét, Albee Nem félünk a farkastól című drámája kerül a Kozák András Stúdió színpadára valamikor a nyitás után. A rendező Czukor Balázs, a négy szereplő pedig Tóth Ildikó, Sághy Tamás, Ballér Bianka és Kovács Tamás.

Tovább olvasom

Beatles.hu - bemutattuk2022. 12. 06.

Hétvégén bemutattuk a Beatles.hu-t Forgács Péter rendezésében. A közönség álló tapssal jutalmazta a gombafejek slágereit, a Hey Jude pedig méltóképpen lezárta az estét.

Tovább olvasom
Beatles.hu - bemutattuk
Ajándékozzon színházi élményt Karácsonyra!

Ajándékozzon színházi élményt Karácsonyra!2022. 12. 06.

Még pár hét, és ismét itt a karácsony – ha maradandó színházi élményre vágyik 2023-ban is, lepje meg magát és családját, barátait Csillagfény bérlettel vagy előadásokra beváltható ajándékkártyával! Ajándékozzon nevetést, kalandot, tartalmas estéket szeretteinek!

Tovább olvasom