Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

Jótékonysági előadáson láttuk ismét vendégül a Beregszászi társulatot

Jótékonysági előadáson láttuk ismét vendégül a Beregszászi társulatot2022. 12. 05.

A kárpátaljai művészek a Tóték után ezúttal A helység kalapácsát hozták el Székesfehérvárra december 2-án a Petőfi Emlékévhez csatlakozva. Az előadás az  Alba Regia Teátrum Alapítvány a Vörösmarty Színházért szervezésében érkezett a Kozák András Stúdióba, az est teljes bevételét a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház művészei számára ajánlottuk fel.

Tovább olvasom

Megemlékezés Vörösmarty Mihály születésének 222. évfordulóján2022. 12. 01.

2️22 évvel ezelőtt született színházunk névadója, Vörösmarty Mihály költő, író. A Székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola minden évben megemlékezik a magyar romantika egyik legnagyobb alakjáról. A Vörösmarty téren tartott megemlékezésen Szikora János, teátrumunk igazgatója is koszorút helyezett el a költő szobránál.

Tovább olvasom
Megemlékezés Vörösmarty Mihály születésének 222. évfordulóján
A Beatles titok

A Beatles titok2022. 12. 01.

Mi volt a titka ennek a négy liverpooli „suhancnak”, ami annak idején milliókat (főleg lányokat) döntött le a lábukról, és ami miatt, ha ma beülünk a Beatles.hu-ra, végig mozog a lábunk, a szívünk, és ha nem vagyunk túl szemérmesek, még a szánk is? December 3-tól a Vörösmarty Színház Nagyszínpadán a Beatles.hu.

Tovább olvasom

Az öröm útján - kiállításmegnyitó, gyertyagyújtás és Újszövetség Maraton2022. 11. 27.

Via Lucis - A feltámadás, az öröm és a világosság útja címmel nyílt Párkányi Raab Péter és Sárba Katalin fotográfus fotókiállítása advent első vasárnapján a Vörösmarty Színház galériájában. A tárlatnyitót követően a teátrum aulájában lévő adventi koszorú első gyertyájának meggyújtására került sor, majd megkezdődött a X. Újszövetség Maraton.

Tovább olvasom
Az öröm útján - kiállításmegnyitó, gyertyagyújtás és Újszövetség Maraton
A Beatles lelke, avagy a fiatal valóság

A Beatles lelke, avagy a fiatal valóság2022. 11. 25.

December elején fellibben a függöny, a színpadon a Gombafejek története, akik meghódítják a Királyok Városát is. Forgács Péter rendezésében, Kováts Gergely Csanád koreográfiájával színházunkba érkezik a Beatles.hu. Reméljük, hasonló standing ovation-ben lesz részük, mint elődeiknek…

Tovább olvasom

Jótékonysági előadás - Ismét a Vörösmarty Színházba érkezik a beregszászi társulat2022. 11. 23.

A kárpátaljai művészek ezúttal A helység kalapácsát hozzák el Székesfehérvárra december 2-án a Petőfi Emlékévhez csatlakozva. Az előadás teljes bevételét a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház művészei számára ajánlják fel.

Tovább olvasom
Jótékonysági előadás - Ismét a Vörösmarty Színházba érkezik a beregszászi társulat
X. Újszövetség Maraton és Via Lucis fotókiállítás megnyitó

X. Újszövetség Maraton és Via Lucis fotókiállítás megnyitó2022. 11. 22.

Immár 10. alkalommal rendezi meg a Vörösmarty Színház az Újszövetség Maratont, amely idén is Advent első vasárnapján (november 27-én) lesz.

Tovább olvasom

ELMARAD A SZOMBATI ADÁSHIBA ÉS A KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ2022. 11. 19.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a november 19-i Videoton bérletben meghirdetett Adáshiba és a hozzá kapcsolódó közönségtalálkozó betegség miatt elmarad. A pótlásról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Megértésüket köszönjük!

 

Tovább olvasom
ELMARAD A SZOMBATI ADÁSHIBA ÉS A KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ
Sághy Tamás a Mindig Veled! podcastban

Sághy Tamás a Mindig Veled! podcastban2022. 11. 18.

Új epizóddal jelentkezik a Vörösmarty Színház podcastja, a Mindig Veled!, ezúttal Sághy Tamás ült a mikrofon mögé. A pandémia alatt cégvezetővé vált, hat nap alatt ugrott be Brutusként a Julius Caesarba, és jópár évig napi sorozatot forgatott. Egy dologtól fél, mégsem gyáva.

Tovább olvasom