Híreink

A Vörösmarty Színház legfrissebb hírei

A magyar operett napja Keller Jánossal október 24-én

A magyar operett napja Keller Jánossal október 24-én2022. 10. 21.

A magyar operett napján ünnepeljünk, énekeljünk együtt és töltsük meg a Vörösmarty Színház előtti teret október 24-én, 18 órakor!

Tovább olvasom

Élmények tálalva - Vörösmarty járat Budapestről2022. 10. 20.

Vacsora, koccintás, társalgás a Julius Caesar szereplőivel – a színházi előadások mellé kulináris élményeket is tálal a székesfehérvári színház, újraindul a korábban már nagy népszerűségnek örvendő Vörösmarty Járat.

Tovább olvasom
Élmények tálalva - Vörösmarty járat Budapestről
Jönnek a Gombafejek - megtartottuk a Beatles.hu olvasópróbáját

Jönnek a Gombafejek - megtartottuk a Beatles.hu olvasópróbáját2022. 10. 19.

A Kozák András Stúdió megtelt október 18-án, hiszen itt tartották a decemberi nagyszínpadi bemutató, a Beatles.hu olvasópróbáját. Forgács Péter és Kováts Gergely Csanád közös műve a négy liverpooli történetét viszi színpadra a kezdetektől egészen addig, amíg kifordították sarkaiból a világot. A Beatles-fiúk szerepében Másik Lehel, Mechle Christian, Imre Krisztián, Góg Tamás, Horváth Dániel, Gábor Márkó és Forgács Péter (aki egyébként a rendező is), a koreográfus és a Beatles lelke Kováts Gergely Csanád.

Tovább olvasom

Kulisszatitkok, Memento mori és határfeszegetések - Julius Caesar közönségtalálkozó2022. 10. 17.

Az október 14-i Julius Caesar előadás előtt a Kávézó és a kis pódiumszínpad is megtelt. A nézőtéren a kíváncsi közönség foglalt helyet, a pódiumon pedig Somos Ákos vezetésével ült össze az előadás négy főszereplője, Gáspár Sándor, Sághy Tamás, Sarádi Zsolt és Krisztik Csaba. És persze, sokmindenről szó esett...

Tovább olvasom
Kulisszatitkok, Memento mori és határfeszegetések - Julius Caesar közönségtalálkozó
Nyári fények - Kiss Edith kiállítása a Galériánkon

Nyári fények - Kiss Edith kiállítása a Galériánkon2022. 10. 17.

Nyári fények címmel nyílt meg Kőszínházunk Galériájában Kiss Edith festőművész kiállítása, amely nyitvatartási időben és előadások alatt tekinthető meg november 22-ig.

Tovább olvasom

Novemberi előadásainkra már kaphatók jegyek!2022. 10. 12.

Novemberben ismét lesz Fame, A Padlás, Az egérfogó, egy kis Julius Caesar-blokk, bemutatkozik az Adáshiba hazai pályán, Vadak ura, a kisszínpadokra pedig visszatér Mikve, A cégvezető, A Vágy nevű villamos és a Dolgok, amikért érdemes élni. És amikre érdemes már most jegyet váltani!

Tovább olvasom
Novemberi előadásainkra már kaphatók jegyek!
Kulissza a Kávézóban

Kulissza a Kávézóban2022. 10. 11.

Október 14-én, pénteken 17:30-kor a Színház Kávézójában találkozhatnak a Julius Caesar főszereplőivel. Az előadás előtt Somos Ákos vendégei lesznek: Gáspár Sándor, Sághy Tamás, Sarádi Zsolt és Krisztik Csaba. A program ingyenes, utána pedig még izgalmasabb lesz beülni az előadásra, főleg úgy, hogy most 20% kedvezményt adunk! Regisztráció ITT! 

Tovább olvasom

A méltóság megőrzése - bemutattuk a Julius Caesart2022. 10. 10.

Október 8-án a Vörösmarty Színház megtartotta az évad első bemutatóját. Azonban mielőtt Shakespeare hősei színpadra léptek volna, átadták Pro Theatro-díjat, és a köszönet virágaival várták a nézőket.

Tovább olvasom
A méltóság megőrzése - bemutattuk a Julius Caesart
PRO THEATRO-DÍJátadó a Julius Caesar nagy sikerű premierjén

PRO THEATRO-DÍJátadó a Julius Caesar nagy sikerű premierjén2022. 10. 09.

Szép hagyomány a város kulturális életében, hogy a színházi évad első premierje keretében adják át a Pro Theatro-díjat, amellyel Székesfehérvár Önkormányzata ismeri el a színházi világban dolgozók munkáját. Idén a Bagó Bertalan rendezte, Shakespeare Julius Caesar darabbal indult a Vörösmarty Színház 2022/2023-as évada.

Tovább olvasom