Szeptemberi műsorunk már elérhető!

2021. 08. 18.

Füzetcsomag? Pipa. Iskolatáska? Pipa. Kinőtte a tornacipőt? Pipa. Rámegy még az ünneplő? Pipa. Közeledik a szeptember, de hogy ne csak az iskolakezdésről szóljon, íme szeptemberi műsorunk, bőven lesz lehetőségük kipihenni a könyvcsomagolás fáradalmait.

Erős hétvégével kezdünk, ahol a kuncogásé lesz a főszerep, hiszen a fergeteges Camoletti-vígjátékot játsszuk 4-én és 5-én. A Boeing, Boeing-ben Varga Máriát, Kiss Diána Magdolnát, Ladányi Júliát, Varga Lilit, valamint Sághy Tamást és Egyed Attilát láthatják újra viszont a színpadon. Ajtay és Szabó Gyula bérleteseink mellett még van lehetőségük jegyvásárlásra.

A következő hétvégén jön a várva várt Fame, Bársonyszékeseink, Premier bérleteseink és Kozák András bérleteseink számára. Kemény munka, sok áldozat és harc fémjelezte a nyári próbafolyamatot, amelynek végén az egészségügyi dolgozók nézhették meg az előadást. Érdemes sietni a jegyvásárlással!

Szeptember végén Az ember tragédiája 2.0 ősbemutatójára készülünk. Madách Imre klasszikusának folytatására négy kortárs író vállalkozott, Darvasi László, Márton László, Tasnádi István és Závada Pál, az előadást pedig szintén négyen rendezték: Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Horváth Csaba és Szikora János. Az egész társulatot megmozgató előadást 25-én mutatjuk be (Premier bérlet), majd 26-án (Premier és Blaha bérlet), és következő hét csütörtökön, 30-án játsszuk (Feleki Kamill bérlet). Az előadás időtartama miatt 18.00-kor kezdünk!

Szeptember közepén, 15-16-án nálunk vendégeskedik az Orlai Produkciós Iroda Kaktuszvirága Kovács Patríciával és Ötvös Andrással a főszerepben Csillagfény 1. és Csillagfény 3. bérleteseink nagy örömére.

A Pelikán Fészekben ismét gombolyodnak a fonalak Kerkay Rita rendezésében. Az Odaadó hívetek, Surik című előadást 15-én (ez a 2020. november 29-ei előadás pótlása) láthatják, valamint 16-án (Kamara bérlet), 28-án (Intim Zóna) és 29-én (Pelikán) este hét órától.

A Kozák András Stúdióban megtudhatják, hogy mik azok a Dolgok, amikért érdemes élni Závodszky Noémi 3-án (2020. március 14-ei előadás pótlása), 4-én (2020. március 28-ai előadás pótlása) és 5-én (2020. március 31-ei előadás pótlása) lép színpadra a monodrámával.

Szeptember 15-én és 29-én (Vastaps bérlet) aztán felülhetnek az érzelmi hullámvasútra Váradi Eszter Sárával, Keller Jánossal és Ottlik Ádámmal a Szerelem, Ó! című előadásban.

Az érvényben lévő rendelkezések alapján programjaink védettségi igazolvány nélkül látogathatóak!