Kaktuszvirág

Szerző: Abe Burrows

Repertoár

Ismertető Kaktuszvirág

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a "feleség" boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet?

A komédia zenés feldolgozása számos alkalommal volt már látható Magyarországon, ám hazai színpadon most először mutatják be a Broadway-változatot, amely alapján a nagy sikerű film is készült Walter Matthau és Ingrid Bergman főszereplésével. Tonit Goldie Hawn játszotta, aki alakításáért megkapta a legjobb női mellékszerelőnek járó Golden Globe-, majd Oscar-díjat 1970-ben.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Szereplők: Kovács  Patrícia, Ötvös András, Józsa Bettina/Gombó Viola Lotti, Hunyadi Máté/Rohonyi Barnabás, Schruff Milán, Ficzere Béla, Fekete Györgyi, Mész Adrienn
Díszlet: Fodor Viola I Jelmez: Őry Katalin I Mozgás: Bóbis László I Rendezőasszisztens: Varga Miklós
Rendező: Novák Eszter

Az Orlai Produkciós Iroda előadása.

 

 

  • Bemutató időpontja: 2020. 02. 18.
  • Műfaj: komédia
  • Az előadás időtartama: 2 óra 40 perc egy szünettel
Szereplők, közreműködők

Megosztás

REPERTOÁR