Teljesen idegenek

Szerző: Paolo Genovese

Repertoár

Teljesen idegenek
Teljesen idegenek
Teljesen idegenek
Teljesen idegenek
Teljesen idegenek
Teljesen idegenek

Ismertető Teljesen idegenek

Hét jó barát, egy összeszokott baráti társaság együtt vacsorázik. Mindenki ismer mindenkit. Vagy mégsem? Vagy nem teljesen úgy?

Hőseink a közös este folyamán különös játékot találnak ki: kirakják az asztalra a mobiltelefonjaikat és megállapodnak, hogy bárkinek jelez a telefonja, ki kell hangosítani, hogy együtt hallgassák meg a hívásokat, együtt nézzék meg a bejövő szöveges és képes üzeneteket. Már a közös döntés pillanatában érződik, hogy a vállalás veszélyeket rejt magában. A telefonok pedig sorban csengenek, búgnak, pittyennek…

Az este folyamán megannyi titok kerül felszínre, biztosnak vélt kapcsolatok kérdőjeleződnek meg. A kifelé mutatott életek, az egymást jól ismerő barátok ott állnak egymás előtt „meztelenül”, s nem csak a leleplezett bizonyossággal, hanem a további kérdéseket felvető bizonytalanságaikkal is együtt kell tovább élniük.

A sok-sok keserédes humorral fűszerezett előadás Paolo Genovese 2016-os nagysikerű filmje alapján készült, de számos országban, így itthon is készült a filmnek magyar változata is.

Az előadás a jogtulajdonos és a Hofra Kft. közötti megállapodás alapján jött létre.

 

A Pécsi Nemzeti Színház vendégjátéka.

 


Tartozzon Ön is bérleteseink közé!

  • Bemutató időpontja: 0000. 00. 00.
  • Műfaj: keserédes komédia
  • Az előadás időtartama: 1 óra 20 perc, egy részben, szünet nélkül
Szereplők, alkotók

Megosztás

REPERTOÁR