Vadak ura

Szerző: Egressy Zoltán - Sebestyén Áron - Müller Péter Sziámi

Repertoár

Ismertető Vadak ura

A SZÉKESFEHÉRVÁRI VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZ A TBG PRODUCTION ÉS A VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZ ELŐADÓMŰVÉSZEINEK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL BEMUTATJA
VADAK URA - THE COVENANT 

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet. Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja, egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 90 nm tematikusan megépített ledfal díszlet hivatott majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb – író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi – nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időtálló, közönségbarát érték.

Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg:
“Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek - a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.”

Egressy Zoltán író:
“Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Emlékezetesen jó munkafolyamat eredményeként született meg a Tesla-musical, most pedig részese lehetek a Vadak Ura című új magyar produkciónak. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság - remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is.” 

REPERTOÁR