Koreográfus Showcase

Repertoár

Ismertető Koreográfus Showcase

Koreográfus Showcase Székesfehérváron

 

Új és izgalmas kihívás a Székesfehérvári Balett Színház táncosai számára a Koreográfus Showcase, melynek során a társulat néhány tagja koreográfiákat készít és mutat be a Pelikán Fészekben 2022. június 9-én, csütörtökön 19 órakor.

 

A balettszínház igazgatója, Egerházi Attila nagyon fontosnak tartja a koreográfus utánpótlás kérdését, amely nemcsak a Székesfehérvári Balett Színház számára meghatározó, hanem kihatással lehet a hazai és nemzetközi táncéletre is. A koreográfus stúdió lehetőséget teremt a társulat azon táncművészei számára, akik késztetést és kreativitást éreznek magukban az alkotásra. Az est koreográfusai Cristina Porres Mormeneo, Elinor Ostrovsky, Fernando Gabriel Luis Luis,  Kovalszki Boglárka, Maria Fernanda Losada, és Valerio Zaffalon lesznek. Bemutatóikban a társulat általuk kiválasztott tagjai táncolnak majd.

 

Az estre jegyeket 1 500 Ft-os egységáron vásárolhatnak a www.fehervaribalett.hu weboldalon, az online jegyvásárlás menüpontban, vagy a Vörösmarty Színház jegypénztárában a balettszínház jegyértékesítőnél.

  • Bemutató időpontja: 0000. 00. 00.
Jegyrendelés

Következő előadás:

Szereplők, alkotók

Megosztás

REPERTOÁR