Csókos asszony

Szerző: Zerkovitz Béla - Szilágyi László

Repertoár

Ismertető Csókos asszony

1920 körül járunk, egy világháború után megtépett országban, ahol a válság miatt sok a szegény, nehéz megélni, szinte lehetetlen a nyomorból kitörni. Másfelől nagyüzemben megy az élvhajhászás és az élni akarás, a boldogság utáni vágy tobzódik az operettekben, a zenés játékokban, a kabarékban.

Ezt a vadregényes Pestet idézi meg a Csókos asszony története, melyben olyan ismert dalok csendülnek fel, mint: Éjjel az omnibusz tetején; Asszony, asszony, csókos asszony. Az örökzöld slágerek mellett rengeteg tánc, nevetés és egy remek történet várja a publikumot a Vörösmarty Színházban!

Az előadás a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. és a Pentaton Művész és Koncertügynökség engedélyével jött létre. A Los Angeles és a Kár itt minden dumáért című dalok szerzői: Zerkovitz Béla és Harmath Imre. Harmath Imre szerző jogutódainak megbízásából, nevében és képviseletében az Umpa Bt. hozzájárult a fent említett dalok előadásához.

Videoajánló

Werkfilm

 

Az előadás a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. és a Pentaton Művész és Koncertügynökség engedélyével jött létre. A Los Angeles és a Kár itt minden dumáért című dalok szerzői: Zerkovitz Béla és Harmath Imre. Harmath Imre szerző jogutódainak megbízásából, nevében és képviseletében az Umpa Bt. hozzájárult a fent említett dalok előadásához. 

  • Bemutató időpontja: 2015. 09. 26.
  • Műfaj: Operett két részben
  • Az előadás időtartama: 3 óra 10 perc 1 szünettel
Szereplők, alkotók

Megosztás

REPERTOÁR