Izgatottan és kitűzött célokkal vág neki a 2022-es esztendőnek Keller János

2022. 01. 18.

A színművész 2001 óta tagja a Vörösmarty Színház társulatának, mely idő alatt számos darabban szerepelt már, és hamar belopta magát a közönség szívébe. Nem sok unalmas perce van, hiszen a munkája mellett mindig valami nemes akcióban vesz részt. A 2021-es esztendőben sok minden történt vele, ami széppé és mozgalmassá tette az évét, de 2022-ben is számos küldetés vár rá. Új évi fogadalmakat nem tett, de kitűzött célokból nincs hiány. 

Váradi Eszter Sára és Keller János a Valentin napon 

fotó: Simon Erika

- A 2021-es év szerencsére már jobban alakult, mint az azelőtti. Nagy öröm és boldogság volt nyáron, hogy hosszú szünet után újra találkozhattam a közönséggel és ősszel elindulhatott az új évad a Vörösmarty Színházban. Nagyon bízom benne, hogy többet már nem kell leállnunk és ebben az évben folyamatosan játszhatunk. Izgatottan várom, hogy idén újra legyen Fehérvári Versünnep, és hogy újra együtt dolgozzunk a Kodócska színjátszósokkal az Atlantisz programban. Tavaly kitaláltam, hogy a fehérvári lakosokkal együtt ünnepeljük meg a Valentin napot, Váradi Eszter Sárával hosszú órákat énekeltünk végig az utcán. A Nőnapi meglepetés a járványhelyzet miatt elmaradt, viszont Anyák napján újra dalokkal köszönthettük a hölgyeket, Eszterrel és Varga Gabival. 

Keller János a színház "Neked is van időd rá" kampányának egyik résztvevője

fotó: Kiss László

- Az új évben is szeretnék ezekhez hasonló meglepetéseket létrehozni, de hogy hol, mikor és milyen formában, az még maradjon titok. A koronavírus kezdete óta folyamatosan vállaltam önkéntes munkát. Először az idősgondozásban ebédszállítóként, majd az Országos Mentőszolgálatnál segítettem hosszú hónapokon át. Ezek mellett nagyon sok jótékonysági fellépést is vállaltam.  Amennyiben időm engedi, és szükség lesz rá, önkéntes tevékenységeimet idén is folytatom. Az új év nagy kihívása még: szakdolgozat írás, majd júniusban államvizsga és diploma védés, ugyanis végzős egyetemi hallgató vagyok. Emberként és színészként is fontos számomra a folyamatos fejlődés. Sok minden mellett többek között fejlesztenem, erősítenem kell magamban a rugalmasságot, a türelmet, a problémamegoldó képességet és még hosszan sorolhatnám tovább. Tehát bőven van feladatom!