Fehérvári színésznő a Mintaapákban! - Kiss Diána Magdolna felforgatja Tamás életét - az fmc.hu cikke

2020. 09. 11.

Csupa izgalom és rohanás mostanában Kiss Diána Magdolna élete. A székesfehérvári Vörösmarty Színház színésznője szerepet kapott a Tv2 nagy sikerű sorozatában, a Mintaapákban. - Kiss Diát Kovács V. Orsolya kérdezte.

Székesfehérvárról jár nap mint nap a forgatásokra, majd siet vissza próbálni a színházba. Eközben mégis sikerült elcsípnünk néhány szóra, hogy elmesélje, kit is alakít a sorozatban és milyen élmény számára a sorozatban való forgatás.

Mit lehet tudni a karakteredről? Milyen szerepet tölt be a sorozatban?

Márta egy állatmenhely vezetője, fiús csajszi, vagány, ugyanakkor tiszta szívű, egyenes ember. Nagyon vágyik arra, hogy társra találjon, ne csak az állatok vegyék körül, Az sem titok, hogy nagy hatással lesz a Száraz Dénes által alakított állatorvos, Tamás életére.

Egy állatmenhely vezetőjét alakítod. A valóságban jóban vagy az állatokkal?

Nekem ez egy testhezálló feladat volt, örültem, mert nagyon szeretem az állatokat! A menhelyen forgatott jeleneteknél el is szorult a szívem a sok árva kutyát, cicát látva, nekem is volt korábban macskám. De sajnos most nem fér bele az életembe, hogy örökbe fogadjak egy állatot. A forgatáson jól esik kicsit gyömöszkélni, szeretgetni az állatokat. Aztán egy napon, majd ha családi házba költözöm, tervezem, hogy jó sok állat vegyen körül!

Összességében hogy érzed magad a forgatásokon?

Bár fárasztó a forgatás, hiszen sok jelenetet veszünk fel egy nap, viszont nagyon jó a stáb, szeretek mindenkit. Száraz Dénessel és Vághy Viviennel hármasban forgatunk a legtöbbet együtt. Számomra ideálisak a körülmények, hiszen a stábtagok közül rengeteg mindenkit ismertem már filmekből, forgatásokról, az új ismeretségeknek pedig külön örülök, hiszen nagyon kedves emberekkel találkozom.

forrás/Kovács V. Orsolya/fmc.hu

fotó/Tv2