Ajándékozzon színházi élményt Karácsonyra!

2022. 12. 06.

Ajándékozzon nevetést, kalandot, tartalmas estéket szeretteinek!

Még pár hét, és ismét itt a karácsony – ha maradandó színházi élményre vágyik 2023-ban is, lepje meg magát és családját, barátait Csillagfény bérlettel vagy előadásokra beváltható ajándékkártyával! 



Sikerdarabok Csillagfény bérletben!

Az idei évadban az Orlai Produkció két komikumban bővelkedő sikerdarabját és a Játékszín zenés vígjátékát hozzuk el nézőinknek parádés szereposztással. A Csillagfény bérletben tavasszal látható lesz az Orlai Produkciótól a Jaj, nagyi! Molnár Piroskával a főszerepben, illetve a Mezítláb a parkban c. előadás László Lilivel és Kerekes Évával. A Játékszíntől pedig érkezik a Csodálatos vagy, Júlia! című zenés vígjáték Eszenyi Enikővel és Hirtling Istvánnal a főszerepben. 

Csillagfény bérletházak:


Tökéletes meglepetés lehet Ajándékkártyánk, amelyre tetszőleges összeget tölthet fel, és az beváltható a Vörösmarty Színház saját szervezésű előadásaira. Az ajándékkártya érvényessége 2023. október 31.

Ne felejtse el felhasználni a SZÉP kártyájának egyenlegét vásárláskor!

Molnár Piroska a Jaj, nagyi! komédiában

A bérleteket, ajándékkártyákat megvásárolhatják Jegypénztárunkban hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között (Székesfehérvár, Fő u. 8., Telefon: 22/503-503, jegyiroda@vorosmartyszinhaz.hu

Ha egyedi és különleges karácsonyi ajándékot szeretne, lepje meg szeretteit színházi élménnyel!


Áldott Karácsonyi Ünnepeket, és színházi előadásokban bővelkedő sikeres új esztendőt kíván a Vörösmarty Színház társulata!