ELMARAD A SZOMBATI ADÁSHIBA ÉS A KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

2022. 11. 19.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a november 19-i Videoton bérletben meghirdetett Adáshiba és a hozzá kapcsolódó közönségtalálkozó betegség miatt elmarad. A pótlásról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Megértésüket köszönjük!

Szombat este (november 19-én) az Adáshiba című előadás előtt a Kávézóban találkozik Szakonyi Károly, a darab írója, és Bagó Bertalan, az előadás rendezője. Eddig ez akár szokványosnak is mondható, most azonban bárki szem- és fültanúja lehet a purparlénak, amelyet Lőkös Ildikó dramaturg terel mederbe. 

A téma természetesen a jó ötven évvel ezelőtt íródott Adáshiba lesz, és annak mai színpadra adaptált változata, melyet a Vörösmarty Színház a Játékszínnel koprodukcióban hozott létre. Így újra a fehérvári színpadon köszönthetjük Zsurzs Katit (Bódogné), aki Gáspár Sándor (Bódog) odaadó nejeként próbálja tiramisuval egyben tartani a széthulló családot. A helyi erőket továbbá Varga Lili, Imre Krisztián és Kovács Tamás képviseli, valamint Lévay Viktória, Kerekes József és Varga Ádám erősíti a csapatot.

A beszélgetés november 19-én este fél hatkor kezdődik a Színház Kávézójában. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.