Karácsony színház nélkül? Na, még mit nem

2021. 12. 07.

A karácsonyi készülődés közben jólesik olykor a töltött káposzta-ajándékbeszerzés-mit felejtettem el bermuda háromszögében elveszett embernek egy kis szellemi felfrissülés. És hova is lehetne pár órára elbújni ilyenkor? Hát persze, hogy a színházba!

Az utolsó adventi hétvégén ismét a Fame-é lesz a főszerep: 17-én, pénteken (Bringa bérlet) már 17 órától zúzzák a fiatalok a színpadon, 18-án és 19-én a szokásos este hetes kezdéssel zárjuk az adventi várakozást.

21-én, kedden a Boeing, Boeing-gel emelkedhetnek kicsit el a valóságtól, hogy Camoletti fergeteges, ajtócsapkodós vígjátékával, Sághy Tamással, Egyed Attilával, Varga Máriával, Varga Lilivel, Kiss Diána Magdolnával és Ladányi Júliával kapcsolódjanak ki.

Karácsony második napján, 26-án pedig végre az egész család méltóképpen zárhatja le az ünnepet. Délután három órától a nagy karácsonyi ebéd után Csukás István csodálatos mesejátéka varázsolja el a kicsiket és nagyokat. Diótörőcskével egy varázslatos mesevilágba, vagyis valójában a gyermekkorba utazhatunk, ahol bármi megtörténhet, főleg, ha együtt dobog a szívünk.

A két ünnep között - a nagy szusszanások idején - ismét a Boeing, Boeing-et 27-28-án, majd 29-30-án a Fame-et nézhetik meg.

Ha viszont nem sikerül színházunkba ellátogatni, ne bánkódjanak, remek ajándékutalványokkal (5000 Ft és 10000 Ft értékben), a Csillagfény bérletünkkel (amely a jegypénztárban megvásárolható 8.700 Ft, 9500 Ft, 9900 Ft értékben), és a januári műsorunkkal segíteni tudunk abban, hogy a karácsonyfa alá igazán értékes ajándék kerüljön.

A Csillagfény bérletben a Válaszfalak érkezik Kern András és Hernádi Judit főszereplésével, valamint a Becéző szavak szintén Hernádi Judit, Péter Kata és Gyabronka József főszereplésével.

Hiszen karácsonyozni lehet színház nélkül, csak nem érdemes.