GabiKvArt+, avagy Vörösmarty Bár vasárnap a Kávézóban!

2021. 12. 06.

Ezüstvasárnap este 8 órától újra GabiKvArt a Kávézóban! Fergeteges este elé nézünk egy kis ünnepi hangulattal és Andrássy Mátéval fűszerezve, hiszen a Vörösmarty Színház nemszínészzenekara és a város legnagyobb stand up-osa garantálja a fenomenális hangulatot. Pár jegyet még elcsíphetnek, és forralt bor is lesz!

Akik nyáron már látták-hallották a friss-ropogós formációt, azoknak nem kell bemutatni őket. Akik még nem, azoknak néhány háttérinfó Kricsár Kamilltól, hogy mi is ez az egész:

„Van ez a szám! Egyszer énekeltem gitárkísérettel. Lekísérsz?”

Így kezdődött. Aztán hipp hopp cirka 2-3 év múlva (lassú víz, partot mos ) lett egy zenekar, a GabiKvArt. Pedig Varga Gabriella színésznő (az énekesnő), csak egy számot akart énekelni. Most egy egész koncerten énekel. 

Cserta Gábor újra belekeveredett és minden basszusokkal fel van vértezve.

Persze zongora nélkül minek az egész! Nyugalom! Réti Anikó „Manó” megoldja szemrebbenés nélkül.

Kricsár Kamill színész meg „csakazértis” gitározik.

Ha eltévednek  „Colos” a dobos ( állítólag Kovács Zsoltnak hívják ) majd megmondja, hol az egy. És milyen zenét játszanak? Hol bluest, hol funky-t, hol rockot, hol magyarul énekelnek, hol angolul. De egy biztos, csak olyat játszanak, amit szeretnek! Ja, igen! Andrássy Máté élete álmát valóra váltva a színművészetet hirtelen felindulásból sutba dobva stand-up komikusként teszi próbára a jegyet váltott „Ezerfejű Cézár”, a mélyen tisztelt publikum humorra szomjazó idegrendszerét. Hát ennyi dióhéjban. Jöjjenek! Jó lesz!