Tv játék készül Az ember tragédiája 1-ből

2021. 07. 01.

Az elmúlt napokban elkészült Az ember tragédiája 1. felvétele. A 2018-ban bemutatott egész társulatot megmozgató előadás felvételére a négy rendező - Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Horváth Csaba és Szikora János - mellé Zilahy Tamás és csapata sorakozott fel.

Az összehangolt munka előkészületei már a múlt héten elkezdődtek a felújítópróbákkal, hogy a felvétel három napján aztán gördülékenyen folyhasson a munka. Zilahy Tamás és csapata, a MovieMaker munkatársai hétfőn kezdték el az egész napos felvételeket.

Az egész társulat, a háttérben dolgozó asszisztensek, súgók, ügyelők, hangosítók, világosítók, műszak, öltöztetők, takarítók feszített tempót diktáltak, hogy a három nap alatt létrejöhessen a három és fél órás felvétel.

A munka hátrlévő része most már a MovieMaker munkatársai kezében van, hiszen az utómunka még hátravan. Hamarosan azonban online felületeken és televíziókban is látható lesz a Vörösmarty Színház grandiózus vállalkozásának első része. Az ember tragédiája 2.0-át pedig ősszel láthatják majd élőben.