Legyünk újra együtt! Zenés, szórakoztató rendezvény művészeinkkel október 9-én

2020. 10. 06.

Óriási várakozással tekint a Vörösmarty Színház társulata október második hétvégéjére, hiszen végre hivatalosan is megkezdheti új évadát a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban vígjáték bemutatójával.

Az újrakezdést a színház szeretőkkel együtt szeretné a színház megünnepelni, – a járványügyi rendelkezéseket figyelembe véve – rendhagyó módon, a színház páratlan panorámát nyújtó emeleti teraszán készül ugyanis a társulat egy különleges, zenés-szórakoztató meglepetésműsorral, innen is ered a Legyünk újra együtt! Rooftop party elnevezés.

A Legyünk újra együtt! Rooftop party október 9-én, péntek 16.30-kor veszi kezdetét, amikoris végre ízelítőt kaphat a kultúrára éhes közönség a régóta várt élményekből. A változatos, könnyed műsorcsokorban a tervek szerint fellép többek között Varga Gabi, Váradi Eszter Sára, Tóth Ildikó, Kerkay Rita, Pálya Pompónia, Ballér Bianka, Keller János, Nagy Péter, Kozáry Ferenc, Krisztik Csaba, Andrássy Máté, Kovács Tamás, Kricsár Kamill, Kelemen István, Juhász Illés, Imre Krisztián és Rovó Tamás.

Az eseményt az érdeklődők a biztonságos távolságtartás érdekében élőben a Facebookon követhetik, valamint a helyszínen, a színház oldalánál kihelyezett Led falon.

Adás: https://youtu.be/w77OVQj2HwQ

A műsort egy nagy közös éneklés zárja, amikor sokak kedvence csendül fel, de hogy pontosan mi, az maradjon titok…

Az ingyenes rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel vár a Vörösmarty Színház!