Szemezgessenek októberi műsorunkból!

2020. 09. 30.

Mint azt kedves nézőink bizonyára tudják, sajnos a szeptemberi műsorunk előadásai a járványügyi helyzet miatt meghiúsultak. Most azonban új hónap kezdődik, mi pedig új reményekkel vágunk bele, hogy újra együtt lehessünk Önökkel.

Október 10-én nyitjuk meg évadunkat egy óriási, kacagtató vígjátékkal, a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című Camoletti-darab a nagyszínpadon lesz látható. Sághy Tamás, Varga Mária, Egyed Attila, Kiss Diána Magdolna, Ladányi Júlia és Varga Lili csapkodják majd az ajtókat és nevettetnek meg minket ebben az ízig-vérig francia vígjátékban.

A nagyszínpadon 16-tól újra láthatják Szabó Magda művét, az Az a szép, fényes nap című előadást. Az államalapítás drámáját Gáspár Sándor és Kovács Tamás főszereplésével játsszuk.

Hónap végén pedig jön a várva várt Az ember tragédiája 2.0, a tervek szerint október 31-én mutatjuk be a teljes társulat közreműködésével.

A Kozák András Stúdió is újra megtelik élettel: október 15-én végre újra láthatják a tavalyi nagy sikerű Szerelem, Ó! című kamaradarabot Váradi Eszter Sára, Keller János és Ottlik Ádám főszereplésével.

A Pelikán Fészekbe is érdemes lesz elballagni, a tavalyi évadban bemutatott Mikve - A megtisztulás fürdője című előadásunk társulatunk női tagjaival boncolgatja a nők szerepét a világban Telihay Péter rendezésében.

Október havi műsorunk >> További infó, jegyrendeléspedig  ITT.

Mi mindent megteszünk az Önök biztonsága érdekében, kérjük, hogy színházunkba lépve Önök is tartsák be az előírásokat! Vigyázzunk egymásra, hogy újra együtt lehessünk!