A sztárépítész és a svájci szerető

2020. 09. 28.

Gőzerővel zajlanak a próbák a nagyszínpadon, hogy október 10-én egy igazán kacagtató estét tölthessünk végre újra együtt. A Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című Camoletti-darabbal nyitjuk meg az évadot.

A drámairodalom legtöbbször játszott francia vígjátéka egy estés helyzetkomikum. Adott egy sztárépítész (Sághy Tamás), aki párizsi loftlakásában éli gondtalan vőlegény-életét...mindhárom menyasszonyával. A furfangos pasas légikísérők kegyeit keresi, akik az eltérő időbeosztás miatt nem találkoznak egymással. Elég azonban egy kedvezőtlen légköri helyzet, és építészünk máris kényelmes élete legnagyobb slamasztikájába kerül. Mi meg nevethetünk rajta.

Sághy Tamás az olvasópróbán

Fotó/ Torma Sándor

A főszereplő Sághy Tamás szerint ez egy rendkívül jól megírt darab: "Az én szerepem pedig valóban túl a vígjátéki helyzeteken alkalmat ad arra, hogy egy kicsit gazdagabban tudja az ember megmutatni, hogy milyen ember ez az építész."

A három szerető közül az egyik Varga Lili, aki a társulat többi tagjával együtt már alig várja, hogy elinduljon az évad: "Nagyon élvezem, mert én leszek benne Judith, aki svájci, németül és olaszul is beszél. A való életben amúgy én olaszul beszélek, úgyhogy már vártam egy ilyen szerepet."

További infók, jegyrendelés: ITT.